Матеус: Ще направя всичко възможно, за да върна Бербатов!

16:21
Матеус: Ще направя всичко възможно, за да върна Бербатов!
Новият национален селекционер на България Лотар Матеус потвърди информациите, че ще направи всичко по силите си, за да убеди Димитър Бербатов да се завърне в отбора.

"Ще проведа разговор с Бербатов. Той е класен футболист и тимът има нужда от него. Попадал съм в подобна ситуация с националния отбор на Германия и смятам, че един футболист трябва да желае да защитава цветовете на родината си", сподели Матеус на пресконференцията, посветена на неговото представяне като треньор на "трикольорите".

"Искам да класирам отбора на Евро 2012, но за да стане това трябва всички да работим здраво и смятам, че можем да вземем поне второто място в нашата група", допълни специалистът.

"Познавам българския футбол от доста време, наясно съм за какво става въпрос и смятам, че имаме сили за минимум второ място в групата и класиране на Евро 2012 в Украйна и Полша. Всички, които сме тук, трябва да работим добре заедно, да имаме чисти отношения. Подкрепяйте българския тим, а аз възнамерявам да налагам офанзивен стил на игра", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
24.09.2010 06:54

Ей хейтъри нещастни. Матеус е по-голям играч от които и да било БГ играч (не си и помисляйте да го сравнявате със Стоичков) Отдайте му нужното уважение! И тоя психопат-родоотстъоник, какво значи нали СТЕ "големите българи. Ти какъв си бе. Ако си турчин или македонец разбирам, но както виждам и ти пишеш на Българси, т.е. майка ти баща ти и всички останали роднини са "големите българи", които толова псуваш и ненавиждаш. Заради такива като теб сме на това положение. Правят свирки на родоотстъпници като Бербатов и не им минава през акъла, че той се изсра и на твоята глава, както на вскчки БГ фенове!!!!

raisen
23.09.2010 18:18

по то4но нов бардак сас стари курви ще правят, за сажаление не става!

Anarxiq91
23.09.2010 17:54

С Нов Треньор и стари балерини нищо няма да стане, тия футболисти нито 1 не струва в тоз отбор, те сакатлъци та дрънкат ...

kokicat
23.09.2010 17:18

Явно не е наред с главата, защото по добре да не се връща, понеже пак всички ще го плюете понеже сте "големите българи"! *thumb_down* *thumb_up*