Сър Алекс: Дербитата ни с Челси ще решат титлата и през този сезон

14:13
Сър Алекс: Дербитата ни с Челси ще решат титлата и през този сезон
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън смята, че мачовете с Челси ще решат шампионската титла в Англия и през този сезон.

"Червените дяволи" приключиха миналата кампания на една точка от шампиона Челси, след като загубиха у дома и като гост от "сините" от Лондон.

Въпреки сериозните амбиции на Арсенал и Манчестър Сити, Фъргюсън смята, че отново Юнайтед и Челси ще са обичайните заподозрени за краен успех.

"Висшата лига е толкова тежък шампионат, а това се вижда, когато става въпрос за това да спечелиш титлата", заяви шотландецът за "CNN International".

Той допълни: "Аз винаги наблюдавам внимателно на отбора, който е спечелил титлата през предишния сезон, тъй като човек трябва да има цел. Работата на останалите тимове, включително и на нас, е да ги надвием, защото Челси са шампиони. Те имаха добър старт на сезона и аз гледам на тях като на основа заплаха. Мачовете, които ще определят шампиона най-вероятно ще бъдат тези, в които се срещаме ние и Челси. Миналият сезон загубихме и двете дербита, така че тези срещи ще решат титлата".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация