Спортинг Брага пожела Жо

12:55
Спортинг Брага пожела Жо
Един от най-добрите футболисти на Левски - бразилецът Жоазиньо, се радва на сериозен интерес в Португалия не само като заплаха за Спортинг, но и като възможно попълнение.

Запитвания за крилото вече е направил участникът в Шампионската лига Спортинг Брага, който ще изпрати свой представител на двубоя на „сините" с „лисабонските лъвове" на стадион „Жозе Алвераде" другия четвъртък.

Жо вече бе оценен по достойнство от пресата в родината на Кристияно Роналдо, а признание за класата му направи и легендарният Марио Жардел.

Трансферът на вкаралия феноменален гол на Гент футболист е повече от вероятен. Към него интерес има и от Русия, а политиката, която Георги Иванов и Тодор Батков твърдо възприеха, е да не спират нито един от играчите при изгодни предложения.

Жо е в отбора вече трета година и за разлика от перлите в лятната селекция може да бъде „жертван" още преди края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
23.09.2010 13:48

Тва си беше ясно, че ще почнат да ги продават.. Ако продажбите на основните ни футболисти станат факт, можем да забравим за ШЛ..

biserms
23.09.2010 13:04

Не трябва да се разделяме с най-добрите си играчи - Жо, Гара, Тасевски, Младенов, Гаджев и холандците, ако искаме да направим стабилен отбор, който догодина да е още по-силен.Но като знам каква ни е трансферната политика, следващия сезон ще напуснат поне 3-4 основни футболисти и отбора ще трябва да се гради на ново.Ето затова българския футбол няма да прокопса *angry* Дано греша все пак, и Гара, Жо, Тасевски и другите момчета да останат по-дълго време на Герена, защото с тях имаме потенциала да напишем нова история *thumb_up* *beer*