Футболисти на ЦСКА залагали за точен резултат 0:3 срещу Миньор?

12:16
Футболисти на ЦСКА залагали за точен резултат 0:3 срещу Миньор?
Бившият изпълнителен директор на Миньор Перник Георги Славчев направи скандално признание, като заяви, че играчи на ЦСКА са залагали срещу своя клуб при загубата с 0:3 от "чуковете" преди година в София. Малко след това футболисти на "червените" ядоха пердах от фенове на тима.

Освен това Славчев се усъмни и в победата на Миньор с 2:1 над Берое в мача между двата тима, който се игра на 18 септември 2010 година.

Ето какво каза Славчев по тези въпроси пред "Тема спорт":

"Ръководството на Миньор закъсня твърде много с уволнението на Антон Велков. Това трябваше да стане още през миналия сезон, особено след като отборът отпадна от Купата на България от Черноморец Поморие. Затова сега се получават така нещата в клуба. Не мога да разбера кое му е успешното на миналия сезон. Да завършиш на осмо място в "А" група не е голямо постижение, специално при нивото на миналия шампионат. Много хора говорят, че Миньор имал изграден стил на игра при Велков. Това са пълни глупости. Каквото беше сторено от Митко Алексиев и дотам. При Велков футболистите продължиха да играят с инерцията от предишния наставник. Това е. Какво като са били ЦСКА в София? Не е кой знае колко трудно да наредиш 9 футболисти отзад да се бранят и да не минават центъра. Освен това някои играчи на ЦСКА заложиха срещу отбора, затова Миньор спечели с 3:0. Очаквах Миньор да тръгне с 6 поредни загуби, като се има предвид политиката на ръководството и качествата на треньора. Има толкова млади футболисти, които са готови за титуляри, но се взеха застаряващи играчи, за които на всичкото отгоре бяха дадени куп пари. Не се учудвам, че нещата стигнаха дотук. Да, биха Берое, но имам друго мнение за този мач. Не искам да говоря празни приказки, но мачовете между тези два тима бяха много по-динамични и оспорвани. Лично на мен ми се струваше, че старозагорци са дошли на разходка. Нямам впечатления от новото ръководство, пожелавам им успех, защото Миньор заслужава да играе в "А" група. Стойчо Стоев изпадна със Спортист, но кой знае, може да направи нещо в Перник. Както казах, няма да е особено трудно, при положение че нивото на шампионата е слабо. Средата на таблицата обаче не трябва да се счита за успех. Убеден съм, че ако Митко Алексиев бе останал треньор на Миньор, можеше да спечелим купата и да завършим много по-напред в шампионата. Той е с класи над Антон Велков."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_229
24.09.2010 10:49

Да не би да говориш за Странджа-Металург ? *lol* М, прав си до някъде!

Borisov66
23.09.2010 20:48

Имаше едно време един отбор в "А" група - Металург. Някой помни ли защо бе изваден в "Б" група? Чакам отговори *lol*

MeToDueB
23.09.2010 20:13

бе те и Левски са били подпирани по времето на комунизма още от самото си създаване до 1989 година. Били са тясно свързани с МВР и са черпили средства от държавните пари, общо взето държавата ги е издържала до 1989, а ЦСКА се е издържал от военните .. всмисъл не почвайте да ме храните, чел съм ги тези неща, имам доста материал на ПС-то от съвсем скоро от едно момче, което доста знае и чете .. и просто съм склонен да вярвам на всичките тези писания, а Левски са се опитвали във времето да се изкарат жертва на комунизма, но те са се издържали от комунизма, те са съществували заради него

UltraBlueHool
23.09.2010 19:26

Междудругото никога няма да закрият цдна.Толкова години са подпирани от комунистите,та сега ще ги закрият.Каквото и да правят никога няма да се случи.Ето виждате не си платиха лиценза и пак играха в А група.Ботев също не си го платиха и започнаха наново от В група,но къде е цдна , къде е Ботев Пловдид нали така чорбета?Сега и хванати да залагат против собствения си отбор и губят мача 0-3 , пак няма да се предприеме нищо ...

UltraBlueHool
23.09.2010 19:23

ANTWERPMIRACLES Няма какво да гледаш колегите си.Гледай си собствената кочина и ето ти още факти че уреждате мачове.Не ми говори за наредени мачове с Левски наизуст , а показвай статии и факти като тази.Относно залаганията не е нужно да станеш шампион че да печелиш пари, става и с победа с голям коефицент , както в случая с цдна.

altona
23.09.2010 18:53

Този да не би да е искал Миньоро да станат шампиони?Помня го,че игра в злополучния мач Антверпен-Витоша 4:3 *sick*

kokicat
23.09.2010 17:16

това вече не е смешно а е направо жалко... *thumb_up*

georgiew_71
23.09.2010 16:16

Пропуснах да спомена,че става въпрос за предстоящия мач м/у ЦСКА-Монтана.

georgiew_71
23.09.2010 16:11

Този мач ако го има в прграмата на Еврофутбол ще го играя със сигурност.Само се чудя дали да е на точен или на пп/ки.Естествено че няма да е за чорбата ктайният изход от мача.Въпросът е играчите на ЦСКА как са го играли.

ANTWERPMIRACLES
23.09.2010 16:04

Каква "новина" ! ... Мъдрецът от с. Пасарел откри ненадейно топлата вода ! .... Добре , че беше той , за да ни разкрие тайната , че в БГ първенството , играчи залагат на резултати от мачове. Ние това не го знаехме , а току - що го научаваме. Благодаря ти г-н Гошко ! .... А , само за протокола да вметна , че загубата от "Миньор" бе втора за сезона за ЦСКА . Така че , играчите не са успели да натрупат кой-знае какви печалби . ... Виж , колегите им от "Левски-Спартак" вече бяха навъртели до това време 14 загуби . Е това се казва добра заработка !

popi84
23.09.2010 15:21

Краино време е вече БФС да ги изгонят. То бива бива толериране, ама тва вече е очевадно!!!

CappyBG
23.09.2010 14:38

Съгласен съм с Kalinho. Все пак трябва да има вечно дерби. *thumb_up*

Kalinho
23.09.2010 13:17

абе фен съм на Левски, ама ако ги няма чорбата кой ще бие всеки път, с кой ще се бъзикаме, кой ще се мъчи да ни е конкурент?

biserms
23.09.2010 13:09

А дано! Нека се сложи края на едно жалко подобие на отбор *lol* Да ги пратят във "В" групите ще е най-добре.Особено с тая игра, която показват в момента, бих казъл, че поне 10 отбора от Б група заслужават повече място в елита от червените прасета *beer*

viruse
23.09.2010 12:30

Чорбите скоро ше заминат май *thumb_up*