\"След като поведохме, заиграхме като задници\"

11:08
\"След като поведохме, заиграхме като задници\"
Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри здраво разкритикува представянето на своите възпитаници във вчерашното дерби с Лацио. "Росонерите" поведоха с гол на Златан Ибрахимович след почивката, но допуснаха изравняване в последните десетина минути.

Алегри обяви, че момчетата му са играли като задници, след като са повели в резултата.

"Мачът бе много напрегнат. През първото полувреме имахме 3 чисти положения. Плюс още едно потенциално, когато Зеедорф сбърка последния пас. Не ги реализирахме. Втората част бе по-равностойна. На мен Милан ми хареса като солидност", каза Алегри.

"Трябваше обаче да владеем по-добре топката, след като поведохме. Ударихме и греда, а накрая Боатенг пропусна да вкара за 2:1. Истината обаче е, че след гола се отпуснахме. Направо играхме като задници", допълни треньорът.

"В момента не се състезаваме с Интер в момента. Ние се състезаваме с нас самите. Не съм изненадан от разликата с нерадзурите. Можеше да имаме няколко точки повече. Изоставаме, но пък през миналия сезон Рома доказа, че подобен пасив може бързо да се навакса".

"Трябва да подобрим много неща. Трябва бързо да се върнем на победния път. И да направим позитивна серия", завърши Алегри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация