Костадинов: Имаше бой, италианците нещо не се харесват

10:53
Костадинов: Имаше бой, италианците нещо не се харесват
Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов потвърди, че имало инцидент между двамата италианци Джузепе Акуаро и Кристиан Тибони, които се сбиха вчера сутринта на паркинга пред стадион "Българска армия". Там футболистите са се появили, за да вземат новите си служебни коли, които са им осигурени от клуба.

"Да, случил се е такъв инцидент. Говорих вече с двамата футболисти. Конфликтът между тях е на лична основа. Не са приятни тези неща, но в случая няма какво да направим. Футболистите не са малки деца и всеки трябва да знае какво прави и да си носи отговорност за постъпките. За ЦСКА продължават да се пишат само негативните неща", заяви Костадинов пред "Меридиан Мач".

Според запознати напрежението между Акуаро и Тибони е от доста време, но вчера е избило в ръкопашна схватка. Акуаро е близък с останалите си сънародници Грило и Еспозито, докато Тибони страни от компанията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

altona
23.09.2010 19:00

А положителни неща има ли?Този преди началото на първенството,при вдигането на цените на билетите обещаваше спектакли *cigarette*