Гара Дембеле с контузия в глезeна, под въпрос за мача с Берое

08:11
Гара Дембеле с контузия в глезeна, под въпрос за мача с Берое
Левски даде още една жертва след мача с Черно море във Варна. Оказа се, че не само Жоазиньо и Кривия са с травми. От зверските ритници на "моряците" е пострадал и голмайсторът на "сините" Гара Дембеле. Нападателят е с контузия в глезeна и е под въпрос за мача с Берое в неделя, съобщава "7 дни спорт".

В двубоя с варненци французинът отбеляза едно от попаденията за победата с 3:2. Той отнесе няколко много сериозни удара.

Дембеле не тренира с отбора вчера. Той се подготвяше във фитнеса. След това излезе на помощното игрище на "Герена", но само завъртя няколко обиколки и се прибра в съблекалнята. Нападателят мина прегледи, които показаха, че травмата не е много сериозна. Въпреки това Гара се нуждае от почивка, за да се възстанови напълно.
Лекарският екип на "сините" прави всичко възможно нападателят да бъде излекуван за мача с Берое. В случай че Дембеле не успее да се възстанови, на негово място срещу Берое ще излезе Исмаил Иса.

Освен Гара след мача с варненци с контузии са още Жоазиньо, Александър Александров и Веселин Минев. Кривия и Минев ще са готови за неделя, но Жо ще остане извън групата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
24.09.2010 19:30

На село не се играе футбол, там гледат да ти сритат краката и ако някой се контузи значи работата е свършена. Защо в провинциалните отбори са по-редки случаите с контузии?
Наистина ме хвана яд как не изгониха поне един от ЧМ... Наистина по-добре Гарра да си почива срещу Берое за да е възстановен срещу Спортинг. Само ЛЕВСКИ *thumb_up*

rafael_93
23.09.2010 08:54

наистина Гара Дембеле има лек проблем с глезена а Ясен Петров е умен треньор и най-правилно е да го остави резерва срещу Берое а титуляр да бъде Иса *thumb_up* за да бъде на 100% готов срещу Спортинг а не на 50 % *beer* САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

biserms
23.09.2010 08:54

А тея с цялото си нахалство искат преиграване на мача и се оплакват от съдията *angry* Деба селяците мръсни, ритат се като говеда и слава Богу, че контузиите на Минев, Дембеле, Жо и Алекс не са сериозни *stop* Трябваше да има поне 2-3 червени картона за паляците в "зелено-бяло" *evil*