Басонг: Тотнъм има по-важни цели от Карлинг Къп

08:00
Басонг: Тотнъм има по-важни цели от Карлинг Къп
Себастиен Басонг призова Тотнъм да забравят бързо провала срещу Арсенал и да се концентрират върху предстоящите сблъсъци от Шампионската лига.

Националът на Камерун беше капитан на "шпорите" при унизителната им загуба с 4:1 от Арсенал в мача от Карлинг Къп. Въпреки това, според 24-годишният футболист Тотнъм трябва да даде приоритет на Премиършип този сезон.

"Мисля, че най-важна за нас е лигата, но освен това ние сме професионалисти, които искат да се справят добре във всяко едно състезание. Да, лошо е да сме извън това състезание, твърде рано отпаднахме, така че мисля, че трябва да се реваншираме. Феновете имат право да са разочаровани от мача, защото очакваха да бием у дома, а освен това играхме дерби. Следващият ни мач е от Шампионската лига и ще е различен. Може би ни предстоят големи игри за напред. Естествено, че бяхме по-мълчаливи в съблекалнята след вчера. Когато губиш не може да си шумен и усмихнат. Ние сме професионалисти и не мисля, че този неуспех ще ни повлияе по някакъв начин", заяви Басонг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация