Италианци от ЦСКА се бият пред стадиона

07:56
Италианци от ЦСКА се бият пред стадиона
Италиански бой разпали нови страсти с негативен знак в и без това неспокойния ЦСКА. Кристиан Тибони и Джузепе Акуаро се сбиха здраво около 11:00 часа вчера на паркинга пред стадион "Българска армия", съобщава "Труд". Сънародниците се налагаха пред фенове от постоянното присъствие, съотборници, хора от клуба... Свидетелите останаха в шок от случващото се.

Не стана ясно кой е ударил първи и защо изобщо се е стигнало до боя. По-късно през деня двамата италианци тренираха с отбора. Чакат се глоби за побойниците. Нищо чудно ръководството на ЦСКА да използва грозната случка като повод да изгони от отбора Тибони, който и без това разочарова с изявите си дотук. А нападателят дойде с големи очаквания и е с една от високите заплати в тима. Акуаро се превърна в основен играч и не излиза от титулярния състав.

Боят е втори в поразбитите "армейски" редици само за 6 дни. В четвъртък след мача с Бешикташ в Истанбул (0:1) на терена се ступаха Костадин Стоянов и Спас Делев. Защитникът игра в неделя при нова загуба - 0:1 от Славия, но нападателят Делев не бе в групата. Във вторник го пуснаха с резервите в контрола срещу Спортист при 7:2. Явно ще се размине само със солидна глоба.

Но може би Тибони няма да има същия късмет...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ATSATA
23.09.2010 13:24

Смазаха са да са бият тия Цесекари. *sick*

Nikinson
23.09.2010 10:16

И това е част от играта-не се случва само при чорбата ...но поне няма толкова свидетели *beer*

Kalinho
23.09.2010 09:37

бич чорбата по главата, бий, бий, това им е девиза.