Алърдайс: Обичам да споря с Венгер

07:29
Алърдайс: Обичам да споря с Венгер
Мениджърът на Блекбърн Сам Алърдайс призна, че харесва словесните битки с мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, след като двамата прекараха последната седмица в дебати и нападки пред медиите.

Алърдайс и Венгер си размениха "удари" като французинът заяви, че момчетата му се нуждаят от повече протекция от реферите, докато Големия Сам обвини Венгер, че се опитва да манипулира реферите. Независимо от това Алърдайс заяви, че се забавлява от "словесната война" с мениджъра на Арсенал.

Двубоят...а да, страхотен е! Мисля, че и той се забавлява добре. Това е симпатичен начин да изразим гледни точки. Той се е доказал като един от най-добрите треньори в света и аз се състезавам с него през последните десет години, като понякога си правим подобни безобидни атаки. В крайна сметка, това е добре и за вас медиите", заяви Алърдайс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
23.09.2010 11:32

Или по-скоро искаш да добиеш някаква известност и интерес на чужд гръб. Гледаш да си в дебати с по-известни и по-умни хора като теб и по-кадърни, с надеждата малко от малко да прихванеш от тяхната светлина.. Но пък Венгер сигурно се забавлява.. Кой знае как се смее на простотиите на този "малък Сам"