Интер разби Бари у дома и се качи на върха в Серия \"А\"

23:42
Интер разби Бари у дома и се качи на върха в Серия \"А\"
Интер победи Бари у дома с 4:0 в мач от 4-я кръг на Серия "А".

"Нерадзурите" извадиха късмет в началото, след като във 2-а минута удар на противников футболист срещна гредата. Постепенно обаче шампионите притиснаха съперника, но далечните изстрели на Уесли Снайдер и Самуел Ето\'о не намериха целта. В 21-а минута Диего Милито имаше чудесна възможност да открие. Силният му удар от границата на наказателното поле обаче мина над вратата. Четири по-късно и Горан Пандев стреля неточно по земя. В 27-а логичното се случи. Ето\'о центрира отляво и Милито засече – 1:0 за Интер. До края на първото полувреме "нерадзурите" имаха надмощие, организираха 2-3 опасни атаки, но не успяха да стигнат до втори гол.

Шампионите до голяма степен предрешиха изхода на срещата в началото на втората част. Роси игра с ръка в наказателното си поле и реферът посочи бялата точка. Ето\'о се нагърби с изпълнението и бе точен за 2:0. В 63-а "нерадзурите" получиха втора дузпа, която отново бе реализирана от Ето\'о. Четири минути преди края Милито бе изведен сам срещу вратаря и вкара - 4:0.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

facee
22.09.2010 23:50

страхотен мач за Интер, не оставиха никъв шанс на Бари просто 1та дуспа беше 100%-това но за съжеление 2та не беше просто съдията не си беше на мястото....но както и да е и сас нея и без то мача си беше решен още след 2я гол и с оглед на играта Интер напълно заслужи 3те точки...почват да навлизат във форма лека полека... за по нататачни коментари няма за кво да пишете че Морати купувал съдийте и че нямало никви дуспи...1та наистина нямаше смисъл да я дава но уви понякога тъй се случва...все пак не се оправдавайте със съдиите че помагали на Интер а вижте мача Интер направи ги прегазиха