Гьоре хвана метлата, ще чисти ЦСКА от провала Еспозито

17:20
Гьоре хвана метлата, ще чисти ЦСКА от провала Еспозито
Гьоре Йовановски се зае да разчисти Авгиевите обори в ЦСКА. Пръв на мушката на треньора падна италианецът Марко Еспозито. Македонецът не бил доволен от представянето на защитника в тренировките, но чашата на търпението преляла в контролата срещу Спортист (7:2).

Еспозито разочаровал тотално треньора. Според Гьоре, футболистът не е готов да помогне на ЦСКА и нямал никакво намерение да го чака, съобщава "Стандарт". В близките дни клубът ще започне преговори с италианеца за прекратяване на договора му.

Йовановски не е доволен и от нападателя Марко Тибони, който все още няма гол в първенството. На него обаче може и да му се размине заради възрастта му. Той е на 22 и има накъде да се развива.

Наред с всички проблеми шефовете на ЦСКА май нямат пари и за екипи. На мача със Спортист юношата Милен Кикарин се появи с фланелка на Грегъри Нелсън. Това е поредното подобно безобразие, след като на първата тренировка на Гьоре Йовановски треньорът беше облечен в тениска с инициали "ПД", носена от неговия предшественик Павел Дочев. След това в контролата с Ботев (Криводол) Мартин Дечев излезе заради контузия и свали фланелката си, за да я даде на резервния състезател, когото никой на трибуните не разпозна, тъй като на гърба му пишеше "Дечев".
На почивката на двубоя със Спортист пък в игра се появиха "клонинги" на Павел Виданов и Фабрицио Грило, също от юношите на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dororo
23.09.2010 05:19

Тия нещастници от Титан ще сасипат отбора. *thumb_down* *angry*