Скоулс: Няма нищо лошо в ротацията на състава

12:04
Скоулс: Няма нищо лошо в ротацията на състава
Ветеранът в полузащитата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че играчите на тима нямат нищо против мениджърът сър Алекс Фъргюсън да прави ротация на състава си в различните турнири.

Халфът заяви преди днешния мач със Скънторп от турнира Карлинг Къп:

"Футболистите на \'Олд Трафорд\' не се притесняват от това. Ние имаме 25 или 26 играчи, които тренират всеки ден и това е нещо, за което трябва да сме готови."

Скоулс продължи: "Всеки един от нас знае, че няма как да играе във всеки мач. Това е ясно на всички. Ние просто трябва да направим така, че когато има нужда от нас, да се представяме на ниво."

Фъргюсън по принцип използва турнира за Купата на Лигата, за да даде шанс за изява на останалите си играчи, а Скоул завърши с думите: "Ние искаме да спечелим всеки един турнир, независимо кой е той."

Все още не се знае дали Рио Фърдинанд ще може да играе тази вечер, тъй като продължава да има проблеми с вируса, който го повали преди мача с Ливърпул. Майкъл Оуен пък най-вероятно ще бъде най-опитният играч на Юнайтед, който ще бъде замесен в гостуването на "Гланфорд Парк". В мача почти сигурно ще участва и новото попълнение Бебе, който бе купен това лято за 7 милиона паунда.

Почивка най-вероятно ще получат Димитър Бербатов, Пол Скоулс, Райън Гигс, Едвин Ван дер Сар и Уейн Рууни. Титуляри пък ще бъдат Томаш Кушчак на вратата, Андерсон, Крис Смолинг и Хавиер Ернандес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация