Шефът на съдиите: Нямаше дузпа за Левски

10:38
Шефът на съдиите: Нямаше дузпа за Левски
Шефът на съдийската комисия Костадин Костадинов заяви, че не е нормален натискът, който някои клубове са наложили върху него и съдиите, като това е била причината той да си подаде оставката.

"Не бе проявено достатъчно търпение към нас. Въведохме много нови, млади съдии в първенството, променихме някои неща, но въпреки това имаше огромен натиск към нас", заяви Костадинов.

"Никога не сме обещавали, че няма да има грешки. Обещахме, че няма да има тенденциозност. Не е нормално член на Изпълкома да се заканва, че ще си подаде оставката, ако аз не напусна съдийската комисия. В мача ЦСКА - Литекс имаше грешки на съдията, но не тези, за които домакините претендираха. Стефан Спасов бе прав да не отсъжда дузпи в полза на ЦСКА в двете ситуации, за които те претендират. Гледахме положението от вчерашния мач между Черно море и Левски. Моето мнение и това на съдийската комисия е, че нямаше дузпа в полза на Левски. Николай Йорданов, който води мача, ще почине малко, той има нужда от почивка след този тежък двубой", завърши Костадинов.

Неговата оставка не бе приета на вчерашното заседание на изпълкома на БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
23.09.2010 08:44

хахаха ето за това говоря *lol* *lol* *joking*

thinker
23.09.2010 02:57

ФК "Дузпа" не звучи толкова добре - по-добре говеждата им кочина да бъде наречена СК "Дузпа"(съдийска комисия) - и без това всички съдии са им абонати...те направо да си разпродадат онея куци катъри от отбора, да си пускат по 14 съдии - 3-ма да свирят за тях, 11 да правят нещо по терена и готово...

drummer
22.09.2010 18:11

Хайде-е-е! Юруш на маслините! Само ФК "Дузпа" 1914! *lol* *beer*

georgiew_71
22.09.2010 11:09

А бе thinker,ти глупав ли си?Каква съдийска титла те гони.Не виждаш ли реално на нещата,че в момента отбора на Левски е с няколко класи над останалите,да не говорим пък спрямо колко са над чорбарите.По добре се скрий някъде и мисли колко треньора ще смените до края на есенния дял.Няма да те питам до края на първенството,защото цифрата може да е двуцифрена.

biserms
22.09.2010 11:02

хахаха лелеле колко ми е яко като гледам как се дразнят прасетата *lol* Направо много ми се сгрява душата *joking* Просто е много болезнено да гледаш как любимата ти кочина е на 9 място и няма дори да вкара гол в Европа, а вечния враг мачка всичко наред и в първенството и в ЛЕ и притежава един невероятен нападател, нали ? Добре, че тази година подкупихме и Платини, че да мачкаме и в Европа, че не беше интересно само в А група А колкото до дузпите, във всичките мачове, в които ни дадоха дузпа биехме с 2+ гола аванс т.е. и с дузпа и без дузпа пак взимахме 3те точки *wink*.А за мача с Черно Море няма какво да говоря, защото трябваше да има поне 2 червени картона за селяните от Варна, и тогава резултата щеше да е не 2:3, а 1:5 *beer*

Knower
22.09.2010 11:00

уууууууу оставка смешен ко се оправдаваш

thinker
22.09.2010 10:56

Е то колко от тези 5 дузпи, които им дадоха за 7 мача бяха реални? И как един път не дадоха дузпа срещу тях след толкова възможности за това?...честита 27-ма СЪДИЙСКА титла - то без купуване на мачове и съдии как иначе да станат шампиони горките говеда - ЕВРОИДИОТА само така може да е първи!