Турци се бият за Раис Мболи

09:54
Турци се бият за Раис Мболи
Раис Мболи изигра два силни мача за ЦСКА и около него отново започна да се шуми. Бешикташ и Галатасарай се бият за вратаря, съобщават медиите в Турция и Алжир. Славия не успя да го продаде през лятото, но по всичко личи, че през зимния трансферен прозорец отново ще има оферти.

Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов направи разумен ход с преотстъпването на Мболи на ЦСКА. Той бе наясно, че на "Овча купел" няма кой да види алжирския национал, независимо колко силни мача ще изиграе. Но в Лига Европа е различно, а ЦСКА влезе в групите.

Мболи не разочарова и бе най-добрият срещу Бешикташ на стадион "Иньоню". Точно след този мач Галатасарай реши, че трябва да го купи, пишат медиите. Отборът е в криза и не успя да се класира за групите в Лига Европа, след като бе отстранен от украинския Карпати Лвов. В първенството на Турция пък Галатасарай е на седмо място. В тима има трима вратари, но нито един не се представя на ниво. През лятото шефовете опитаха да привлекат нигерийския национал Винсент Ениема, но удариха на камък. Това е причината сега да се насочат към Мболи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация