ЦСКА дава Батков на съд, БФС го вика на разпит

09:13
ЦСКА дава Батков на съд, БФС го вика на разпит
ЦСКА дава на съд шефа на Левски Тодор Батков, съобщи спортният директор на "червените" и член на Изпълкома на БФС Емил Костадинов. Той заяви, че ще съдят Батков за клевета.

В същото време Изпълкомът на БФС реши да повика Батков на следващото си заседание. Там ще искат от шефа на сините да покаже доказателства след изявленията си, че червените са уреждали мачове.

"На Изпълкома решихме да извикаме Тодор Батков и да покаже някакви доказателства за думите, които изрича в последно време за уговорени мачове", каза Костадинов.

"Така празни приказки не се говорят. Доколкото знам, Тодор Батков е спал по време на тази среща в Лозана и не е разговарял с никой. Несериозно е да кажеш, че ти си бялата лястовица и всички други клубове и президенти са втора категория. Нашият клуб е предприел мерки срещу Батков, ще бъде съден. Доколкото знам, и всички други клубове се изказаха много негативно от това негово отношение."


Батков каза по-рано, че в УЕФА имали информация за уреждани мачове на ЦСКА в Лига Европа. Ставало въпрос за мачовете с Динамо Москва и Базел миналата година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogatakts
22.09.2010 11:39

thinker тих да си сам ти казал в кочината веднага!!!

thinker
22.09.2010 11:01

Време е селянина с мустака да започне да гледа в своята купичка и да не валя в кал останалите - това, че той е затънал в лайна до ушите не значи, че всички други са като него! Що не каже нещо за нашето първенство, където от 6 победи досега, 5 са плод на съдиите! ПАТКОВ СЕЛЯНДУР!