Андвеле Слори ще дебютира за Левски срещу Берое

21:35
Андвеле Слори ще дебютира за Левски срещу Берое
Новото холандско попълнение на Левски Андвеле Слори ще дебютира официално за "сините" в съботния мач с Берое на стадион "Георги Аспарухов" .

27-годишният атакуващ халф, който подписа договор за две години със "сините", трябваше да играе днес в мача на Левски от националната "А" елитна група до 19 години срещу Етър 1924 на помощното игрище на "Герена". Директорът на детско-юношеската школа на Левски Бисер Хаздай заяви:

"Няма начин Слори да игра при юношите. Това е ваша журналистическа измислица, как Слори ще играе при нас? Той ще дебютира за първия тим в мача с Берое в събота."

Първоначалното се смяташе, че играчът, който е носил екипа на гранда Фейенорд, ще играе днес срещу тима от Велико Търново, за да възвърне оптималната си форма. Слори тренираше известно време по индивидуална програма, но явно вече е готов за дебюта си и ще покаже качествата си в събота, ако Ясен Петров реши да заложи на него. В днешната среща на юношите на Левски игра защитникът Майкъл Тевия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
22.09.2010 11:45

Е хайде, с нетърпение чакам дебюта му. Ако не съм възпрепятстван в деня на мача, ще отида на стадиона да го гледам. Само ЛЕВСКИ *thumb_up*

Barca_fen112
22.09.2010 08:07

Ми дано и той покаже класа подобна на другите си сънародници в тима и помогне за купата и излизане от групите *beer*

puhimir
22.09.2010 00:22

е Айдеде *beer* и налука ей Слори ли си къв тва а Левски