\"Феновете на Арсенал искат трофеи, а не деца\"

17:09
\"Феновете на Арсенал искат трофеи, а не деца\"
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап започна леки словесни атаки към Арсен Венгер основно по повод политиката с младите играчи.

Венгер най-вероятно пак ще разчита на младежите си за мача с Тотнъм за Карлинг Къп на "Уайт Харт Лейн". Въпреки това, Реднап заяви, че привържениците на "артилеристите" им е писнало от младоци, особено, след като от пет години не са виждали трофей.

"Мисля, че просто трябва да спечелиш. Победата е страхотно нещо и феновете искат трофеи. Не ми се иска да съм на мястото на техните запалянковци \'Беше добре, но той пак игра с децата и не спечели нищо освен добър младежки отбор\'. Това не работи, поне за мен е така", коментира Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
26.09.2010 16:08

тинкър, пак ще ти кажа да не описваш аналните си преживявания и жалкия си живот.. И не намесвай майка си, ясно е, че е курва, то за това си се пръкнал и ти.. Кой знае с какъв циганин е била.. И правилно, не мога да ти стъпя на малкия пръст по простотия, за това вземи млъкни, че като си траеш някой може да си помисли, че си прост и малоумен, а като се обадиш, всички се обеждаваме в това.. Аре марш в канафата, мекотело такова!

Fabregas_boy
26.09.2010 09:51

О велики thinker,определено Челси са по-успешен отбор от Арсенал *lol* Henry пък бил гей,ами сигурно ще е такъв че както изнасилваше вратарите от голове...А и Венгер би постигнал много повече от САФ,ако харчеше като него. *wink*

thinker
25.09.2010 19:43

рокерче, ясно е, че си адски прост и анално податлив, така че върви да правиш вувузелки на околовръстното с онази проста курва майка ти и не се занимавай с хора, на които не може да стъпиш и на малкия пръст...той бил фен - и на кого? На един залязващ нападател, който няма смелоста да каже истината, дори когато цял свят я видя - бахти некадърния мелез...

rokera_henry
23.09.2010 11:27

Тинкър, вземи си смени ника, че не ти отива, бе, анална кралицо. Стига говори за лапане на чурки, всички знаем, че това ти е занаята, само където си забравил думичката "мръсни". От тъпия ти коментар се разбира, че грам не вдяваш и си умопомръчително прост с имбицилни отклонения. Тоя, където класира Франция бе един от най-добрите нападатели в света, а ти си поредната мишка, която може да избива комплекси из форумите и да се излага, като описва живота си там. И аз поне съм фен на някой, а не парцал като теб, бе, брус. Аре марш в канафката, подлога такава..

thinker
23.09.2010 03:04

абе рокерче нещастно, а какво да кажем за теб. още от ник-а ти става ясно че си фен на оня хандбалист - класира петлите на световното с ръка и нямаше смелоста да си признае - виж се на какви гейове си фен...не те ли е срам - хайде бягай да му лапаш пичурката на френския циганин и не се занимавай с неща, които не разбираш!

AndY__20
22.09.2010 14:22

Нали ги бихме пък тия смешници Тотнъм.А относно за трофеите за тоя сезон не съм сигурен дали ще спечелиме някои,но другата 100% *thumb_up*

rokera_henry
22.09.2010 01:30

Аха, начело с теб, а и сигурно си ни виждал *sick* *erm* *lol*

rokera_henry
22.09.2010 00:35

thinker, не знам Венгер за къФ уй става, ама ти и за шушумига не ставаш, след това тъпо изказване. Не стига, че човека развива и прави футболисти от световно неизвестни футболисти, та да може ей такива ламтящи богаташчета, като Челски и Барца да си помагат, а тръгнал тука някакъв със ироничен ник, който никак не ти отива, а да кажеш, че Челски са по-успешен клуб от Арсенал си е направо трагикомедия и не смятам повече да те коментирам, защото разбрах колко ти е "the thinking"..

thinker
21.09.2010 20:42

мдам, иска сладурчета *lol* - те затова са толкова кекави и при първото бутване и излизат няколко месеца на санаториум...Арсенчо, Арсенчо за никакъв уй не ставаш Арсенчо. Плюеше сър Алекс, плюеше го, но съра печели титли и купи и не му дреме, а ти ще видиш титла през крив макарон *lol*
Те дори Челси са по успешен отбор отбор от вас...

Madoto_1
21.09.2010 18:13

И все пак по-мъжествени от теб *lol* *lol*

flipicha
21.09.2010 18:09

Но работата е там,че Венгер иска деца.Нежни,малки и крехки... *lol*