Черно море пуска жалба срещу съдията

11:55
Черно море пуска жалба срещу съдията
Черно море реши да пусне жалба срещу главния съдия на мача с Левски Николай Йорданов, съобщиха от клуба.

Отборът протестира бурно срещу отсъдената от съдията дузпа в 62-а минута, затова утре от Варна до Съдийската комисия ще бъде изпратен видеозапис на срещата.

Според играчите Йорданов е допуснал много свободен мач и действията му на терена не били особено решителни.

Непосредствено след отсъдената дузпа няколко от футболистите на Черно море бяха готови да предприемат агресивни действия срещу съдията, но не бяха санкционирани.

Левски победи с 3:2 като гост на стадион "Тича".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
21.09.2010 20:27

Сега говедата много знаят, ама зимата, като ги опънахме яко с 4:1, много реваха, ей. Невероятни фенове сте - когато биете, и съдията с вас, когато не биете - всеки виновен, не и вие. А точно другите коментирате, СМЕШНИЦИ!

telamon
21.09.2010 20:23

Свалете сините очила и тогава гледайте ситуацията за дузпата. И ако беше отсъдена с/у вас щяхте ли да протестирате?
Тя обаче НЕ ПРОМЕНЯ почти НИЩО, моряците дали са с точка по-малко или повече, този сезон изтърваха шансовете за предни позиции, а и не са в добра форма... *sad*
Относно Левски - те са сигурен шампион тази година, не мисля, че ловеч или бургас имат сили за титла този сезон. За цеца не говорим.
Е? К'во се пените толкова. Не се вкарвайте в излишни филми. *wink*

biserms
21.09.2010 19:36

Тея лай*а, смръдливи, морски да си траят по-добре, защото миналта година в мача за купата срещу Левски съдийте буквално се подиграха с нас.Мисля, че всички си спомняте онзи мач и жестоката гавра с ЛЕВСКИ.Първо да се научат да играят футбол, а не да се ритат като говеда, и тогава да пускат жалби *angry*

polber
21.09.2010 17:20

Не знам дали имаше дуспа, но знам че я вкараха!

monte_carlo
21.09.2010 17:01

Хахахах тея Черно море са яко смешници,те изобщо гледали ли са повторение на ситуацията бе ужас *joking* Дузпата беше 100%-това не знам на какво основание ще го съдят.Тоя Пиргов изобщо не докосна топката,а нацели право крака на Дарко Тасевски,няма край пародията гледах повторение най-малко 10 пъти и много ясно се личи,че дузпа имаше.За претенциите на Черно море за неотсъдена дузпа в тяхна полза не мога да кажа нищо,там не успях да видя кой знае какви повторения.

kokicat
21.09.2010 16:32

айде стига са ревали за дузпа тез тъпаци аз пък ще го съдя че не е изгонил 3-4 играча от черно море и тогава дузпата нямаше да помогне *lol*

rokera_henry
21.09.2010 15:21

"Според играчите Йорданов е допуснал много свободен мач и действията му на терена не били особено решителни." И е правилно, защото ако не бе пуснал толкова свободен мач, трябваше поне 2-ма 3ма да не завършат мача от "отбора" на Черно море и ако това бе факт, нямаше да има спорове за дузпата понеже резултата щеше да е с 3-4 гола разлика, ако съдиата бе взел мерки срещу футболните престъпници на терена..

play_for_fun7
21.09.2010 13:11

незнам какво протестират като поне 2-3ма трябваше да не завършат мача , и от там щяха да паднат с още по голям резултат, ама те нали са от партията на цска- "ЗАГУБЕНЯЦИТЕ" и не се цепят от колектива *joking*