Венци Стефанов: На Тодор Янчев му липсват първите 7 години

10:13
Венци Стефанов: На Тодор Янчев му липсват първите 7 години
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на капитана на ЦСКА Тодор Янчев. Както е известно, халфът на „червените" нарече „белите" „умрял отбор" след загубата с 0:1 в неделя.

„На Тошко явно му липсват първите седем години", заяви Стефанов. „Именно на това отдавам тези негови думи. Странно как умрелият отбор победи живия ЦСКА. Не му прави чест да говори така. Продължавам да изпитвам уважение към него, но подобно изказване не очаквах. Всичко си е за негова сметка", допълни белият бос.

Стефанов се върна към победата над ЦСКА. „Мисля, че Емил Велев създаде добър климат в отбора. Успя да интегрира успешно няколко млади момчета, които се вписаха отлично. Футболисти като Николай Божов например заслужават уважение за начина, по който играят на тази възраст. Сега вече мислим за следващия ни съперник - Черноморец. Сигурен съм, че ни очаква труден мач. Те са стойностен отбор. Като цяло този сезон битката за ев-роквотите ще бъде жестока", прогнозира Венци Стефанов пред „Меридиан Мач".


Той разкри, че футболистите на Славия ще вземат премии за първата си победа над ЦСКА от 8 години насам. Ще останат доволни. Ако искате, обадете им се и ги попитайте", завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgiew_71
21.09.2010 10:27

Ако отбора на Славия е умрял отбор,то какво остава за да се каже за чорбарския отбор,освен нае.ан.