Тъпчат героите от Скрита Сила с две агнета и прасе след победа в дербито срещу Белица

18:48
Тъпчат героите от Скрита Сила с две агнета и прасе след победа в дербито срещу Белица
Две агнета и едно прасе изядоха футболистите на Скрита сила Мъдрево след вчерашната победа с 2:0 над съседите от Белица. Двете села са разделени от 8 километра.

Почерпката бе от щастливия президент Майрам Апти-Марчо, а никой от състезателите не се престраши да пропусне отрупаните маси и си тръгнаха в ранни зори.

По време на разговорите около софрата се роди идеята, ако играчите на Скрита сила победят Фенския Спартак Варна в неделя да бъдат обявени за почетни селяни на Мъдрево.

“Силите” победиха Белица с голове на Мишо Спасов и Георги Иванов-Гонзо. Преди това тимът бе успял да надвие Спартак 1918 Варна и двете победи разчустваха президента Майрам Апти и той нареди почерпката.

Местното дерби бе наблюдавано от близо 1000 зрители. Голяма част от тях бяха от Мъдрево, като само 20 от тях подкрепяха местния тим.

Осемдесет годишни старци бяха паркирали магарешките си каруци зад една от вратите и от тях наблюдаваха мача. Само навременна полицейска намеса успя да спаси един от тях от удари със сопа, тъй като си позволи да напсува футболист на домакините.

“Да беше станал пожар, нямаше кой да го угаси”, коментираха след мача останалите сами в Мъдрево жени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

akdogg
21.09.2010 09:25

ей не знаех че гонзо играе там *lol*

Vratarchety
21.09.2010 08:19

Оня ден бях на подобен мач който завърши с масов бой и много червени картони но все пак е важна победата *party*

BoBi_Levskara
21.09.2010 01:35

“Силите” победиха Белица с голове на Мишо Спасов и ГЕОРГИ ИВАНОВ-ГОНЗО. *lol* Хахахахахах.

campeon2004
21.09.2010 00:50

Ейййй,как ми се гледа такъв маЧ....Отдавна не съм в България,но някога,когато се върна в отпуска обезателно ще отида.... *thumb_up* *beer*