Гонзо: Имаше класическа дузпа за нас на този крив и кален терен

18:33
Гонзо: Имаше класическа дузпа за нас на този крив и кален терен
Спортно - техническият директор на Левски заяви, че "сините" са имали трудности срещу Черно море, тъй като теренът е бил крив и кален. Гонзо също така допълни, че е смешно да се твърди, че срещу Дарко Тасевски е нямало дузпа.

"Винаги играем трудно във Варна. За съжаление съдията изпусна мача. Не, че свири лошо, но имаше доста груби влизания от страна на Черно море, които трябваше да бъдат санкционирани по най-строгия начин. Реферите в България трябва да бъдат стриктни при влизания отзад. Не може да минават само с предупреждения", каза Гонзо, който коментира по следния начин най-спорното отсъждане в срещата - дузпата за Левски.

"Не мога точно да кажа, но на Дарко бе класическа дузпа, тъй като футболистът стига до топката преди вратаря. Трудно тук можеше да се играе футбол - теренът бе кален и крив. Знаем, че имаме слабости и ще се постараем да ги изчистим", завърши Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasko72
22.09.2010 11:01

thinker грозьо е на майка ти копелето!педали и цигани сте всички говеда лефскари малоумни педеруги!пак ще ядете хуя вдруги ден!

thinker
21.09.2010 20:32

Грозньо, крива ти е главата...да та еба в пикливия циганин - ходи си при Илиян да ти се качва пак на масата да ти играе и не занимавай хората с говеждите си малоумни изказвания, защото така ясно си проличава колко си прост и че нищо не разбираш от футбол!

nasko72
21.09.2010 15:33

няма ли закони в тая държава!??разни педали и бай ганйовци да дават смешни и глупави изказвания!да пълнят пресата сизмислените си изказвания!?къде я видя дуспата ве смешник?а оня мустакат педеруга след като чйорни му спря парите се чуди кво да измисли!за мача с лацио кво ще кажеш мустакат педал а?а за мача с генк?нямаше ли дуспа за тях срещу оня рижия а?тази седмица идваме стягайте си дупето че много бооолиии!БЕРОЕ *lol* (сори за използването на ,,йо"на някой места но не открих другото

Vratarchety
21.09.2010 08:23

denso 90 vn а като си свалихте гащите на Инюню и ви го набутаха целия в 90-тата минута болеше ли много! ИзлЮзга ви цял Истанбул и не говори кой за мърди за отбор с 8 точки от 7 мача и претенции за шампион

denso_90_vn
21.09.2010 07:03

кво ти е виновен терена е Гонзак! Я си виж мърдите как се на..ха кат ги напъна Черно Море а да не говорим ко ще ви стори Лисабонската зелена машина! ОТМАЩЕНИЕ искаме всички от Варна за Спортинг ще пеем, за зеленият брат!

dre
21.09.2010 00:11

Какво няма да им влизат отзад , и аз да съм и ще ги режа цял мач гадните говеда . Ако с мен се подиграва по такъв начин съдията , ще имам червен картон със сигурност .

donatelo
20.09.2010 22:44

Незнам МАДО лиси,какъв си,амаси жив ТАШАК!Защо несе гръмнеш да оттървеш света от себеси?!

tenebrum
20.09.2010 22:12

Повечето отбори в БГ се оплакват от съдията като паднат със или без причина ,но лефскарите един път не съм ги чул да кажат че са паднали защото другия е бил по добър,нали Черноморец ги биха-мълчат като ..... все причината е другаде ,защото видиш ли те са най добрите и не могат да ги бият по честния начин *lol*

BoBi_Levskara
20.09.2010 20:30

Левски никога не търси ли вината в себе си ? ОМГ. Какво да кажем тогава за ЦСКА отнетия лиценз и световната конспирация среущу ЦСКА.От години мрънкат че БФС-то било "синио" (което между другото ги спаси от "В" група).Искат оставка на цялото БФС, Батков им бил виновен за отнетия лиценз.По скоро ЦСКА биха обвинили подреждането на планетите или северното сияние отколкото да търсят вината в себе си. *angry*

Madoto_1
20.09.2010 20:05

Гонзита ли да не похвали съдията след като им е помогнал *lol* .Кажи, кажи за 5-те дузпи в 7 мача за твоя отбор Гонзи...Винаги съдийте са добри когато се свири за Левски, но когато отбора не бие съдията е винове....смешници!!!Левски са най-смешния отбор в България и винаги ще бъдат такива.Не съм фен на никой Български отбор, но Левски ги мразя най-много, защото никога не търсят вината в себе си, а в съдийте.

nichy
20.09.2010 19:32

Абе, чорбари, я се скрийте.
Голям рев...
Вас като ви спаяват съдиите мълчите като задници, сега за едно спорно отсъждане опищяхте света.
Аре марш обратно в кочината!

drummer
20.09.2010 19:24

Простено му е на Гонзо да твърди, че това било "класическа дузпа"...?! Все пак, годините прекарани в Левски, и безумните дузпи, отсъждани в тяхна полза, са довели до безнадеждно,....професионално изкривяване, в и без това, ограничения му........ умствен потенциал...?! *lol*

flipicha
20.09.2010 19:00

Теренът бил кален.Като пасете и ви е кална ливадата не се оплаквате нали *lol*