Ясен Петров: Успяхме да бием, въпреки огромната умора

18:27
Ясен Петров: Успяхме да бием, въпреки огромната умора
Старши - треньорът на Левски похвали своите възпитаници, които трудно успяха да стигнат до победата като гости на Черно море в среща от седмия кръг на А група.

„Получи се доста тежък мач и то само няколко дни след един друг такъв в четвъртък срещу Гент. В последни време отборът се поизпразни емоционално от насъбралите се успехи".

"Заради тежкия терен тук във Варна се получи двубой с много единоборства. Щастлив съм, че нашият отбор отговори на битката на съперника, който е доста силен при статичните положения".

"Насъбра ни се доста, но трябва да забравим думичката „умора” и да продължим да играем по този начин в сгъстения цикъл”, коментира Петров след срещата на „Тича”.

„Доколкото знам Жоазиньо е навехнал глезен, а Александър Александров има проблеми с коляното. На моменти единоборствата днес минаваха границата на нормалното".

"Изключително мъжки двубой на един негостоприемен стадион срещу един корав тим. Не мога да кажа, че футболът бе на високо ниво, но старанието на двата тима беше много добро".

"Радвам се, че на този стадион спечелихме три точки, които ни дават възможност да излезем начело. Щом съдията е дал дузпата значи е имало. За мен беше важно нашият отбор да отговори на мъжката игра на противника", допълни Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация