Видич: Димитър се научи какво да прави този сезон

14:22
Видич: Димитър се научи какво да прави този сезон
Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич похвали головият нюх на Димитър Бербатов, след като нападателят отбеляза невероятен хеттрик срещу Ливърпул през уикенда.

Бербатов се превърна в първия играч на Манчестър Юнайтед, който отбеляза хеттрик на най-старите съперници Ливърпул за 64 години.

Според Видич виртуозното представяне на Бербатов би трябвало да заглуши критиките в България срещу бившия национал.

"Всички сме наясно колко е добър Димитър. Способностите му с топката са невероятни. Критиката, която получи миналата година беше защото не отбеляза много голове. Този сезон той отбелязва както доста, така и важни голове", заяви Видич.

Според сръбският национал в момента Бербо е облагодетелстван, заради по-предната си позиция, която му дава повече поле за лична изява и заради това българинът има седем гола за шест мача.

"Той се научи на това, което трябва да прави. Промени коренно играта си от миналия сезон. Сега той е много по-често в наказателното поле и заплахата от него е много по-голяма. Димитър винаги е бил много техничен и ни е подкрепял, но сега отбелязва и много голове. Ако продължава в същия дух имаме добър шанс да спечелим първенството и той лично да завоюва персонална награда, като стане Играч на годината", коментира новият капитан на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация