И Стиви Джи се преклони пред гения на Берба

12:36
И Стиви Джи се преклони пред гения на Берба
Стивън Джерард, който вчера вкара два гола на Манчестър Юнайтед, не спести похвалите си за към българина Димитър Бербатов, забил хеттрик и подарил победата на „червените дяволи” срещу Ливърпул вчера.

Стиви Джи определи представянето на Бербатов като „превъзходно”, а вторият гол на българина като „попадение от световна класа”.

„Когато успееш да се върнеш в мача след два гола на „Олд Трафорд” е наистина фантастично, но точно тогава дойде хеттрикът на Бербатов. Той бе превъзходен в този мач, а вторият му гол бе от световна класа”, заяви Джерард след загубата на „Олд Трафорд”.

Въпреки поражението лидерът на мърсисайдци остана доволен от представянето и играта на тима. Според Джерард следващите четири мача ще бъдат ключови за отбора на Рой Ходжсън.

„Ще отнеме време преди новия мениджър да прокара идеите си. Разбира се подобряваме играта си и представянето ни в мача беше наистина добро. Ако играем по този начин съм убеден, че ще победим повечето отбори във Висшата лига. Каквото е станало е станало и сега трябва да говорим само за следващите ни мачове. Имаме двубой за Купата на Лигата срещу Нортхемптън – турнир, който е много важен за нас, а след това играем срещу Съндърланд. Трябва да спечелим всичките си четири мача преди паузата в първенството”, коментира Джерард.

„Разочаровани сме от резултата и от това, че си тръгваме без нищо спечелено, но сме наистина доволни от начина по който играхме. Когато играеш на „Олд Трафорд” е много важно да владееш топката. Мисля, че се справихме и си подавахме много добре. През второто полувреме направихме наистина добри неща, но това не се оказа достатъчно. Трябва да създаваш шансове и да бележиш. Вкарахме два, но не бе достатъчно”, сподели още капитанът на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
21.09.2010 21:41

мани го тоя .. прави се, че не мрази БЕрбатов, защото е левскар, ама баш за това е .. не мога да разбера все пак защо де .. Бербатов наистина уважава ЦСКА, ЦСКА му е бил трамплин по пътя към издигането, но чак да го мрази за това .. все пише ЛЕВСКИ и цска с малки букви .. по това ясно си личи какъв е .. имам такива приятели, знам ги .. още от километри .. заблудените. Дембеле бил по-техничен от Дрогба вика един мой приятел левскар .. хахаха Дрогба ако играе в България на един крак и със завързани очи ще прави каквото си поиска .. и Кривия ми сравнява с Райън Гигс ненее .. много смешно ми стана .. беше го адски яд, когато Бербатов вкара хетрик де .. нито един път не се зарадва, не каза нещо .. само каза, е са тия Ливърпул ще ги обърнат .. а го кефят ЧЕлси и Левски на първо място .. заблудени хора, кво да кажа повече .. с болна психика .. гледа ми някакви мачове от бг първенството и си мисли ,че много ги разбира ... и тоя плей е същия

play_for_fun7
21.09.2010 13:16

thinker - еххх колко си прост чак не ми се занимава да ти пиша друго *lol*

thinker
21.09.2010 12:11

play_for_fun7, мръсно педерастче - как не спря в всяка тема за Бербо да го оплюваш - жалък, гнусен мангал!

Crazy89
20.09.2010 16:48

chelsea28 Ми да ти кажа батка ... можеше и да се свири можеше и да не се свири фаул *wink* Топката нямаше да стигне до него и падна много леко иначе при картона няма съмнение че си е жълт. Той Ходжсън си го каза дето мисля че е много по напред от нас във футбола ама айде със здраве

chelsea28
20.09.2010 14:30

А ти каза по-голяма глупост и от неговата "Вкараха два гола - единия от дузпа, другият - от спорен фаул", за какъв спорен фаул говорим? По-скоро за спорен жълт картон защото това си беше чист червен!

zerocgti
20.09.2010 13:07

Пълни глупости от страна на Джерард... Че те през по-голямата част от времето нямаха идея какво да правят, разигравали били!? Били си подавали добре?! Че те не можеха да излязат от собственото си наказателно?! Вкараха два гола - единия от дузпа, другият - от спорен фаул. Нито един от реално голово положение, завършило с удар към вратата. Не вярвах, че може да се чуе подобна глупост от играч като Джерард...