Валдес: Реферите трябва да пазят повече Меси

12:27
Валдес: Реферите трябва да пазят повече Меси
Вратарят на Барселона Виктор Валдес призова реферите да пазят повече технични играчи като Лионел Меси.

Аржентинецът претърпя травма на глезена, след сблъсък със защитника на Атлетико Мадрид Томаш Уйфалуши. След победата с 2:1 вратарят на Барса Валдес коментира:

"Притеснени сме за него и искаме да знаем точно каква е контузията му. Надявам се да не е нещо сериозно. Трябва да пазим такива играчи, не само него, има много футболисти, които играят в подобен стил и подобен сблъсък може да е пагубен. Лошото е , че реферите са започнали да позволяват по-груба игра".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
21.09.2010 11:57

Едно е да играеш твърдо друго е да скочиш с бутоните напред като селски рогач и УМИШЛЕНО да настъпиш глезена на човек.

Barca_fen112
21.09.2010 10:47

Madoto_1 абе бива бива да си тъп ама тва твойто минава всякви граниици бе момче ?? Къде си тръгнал да коментираш като дори не си прочел статията а само заглавието бе тъпак с тъпаците смръдлив ???Знам, че мразиш Барса знам го всички знаем, че ги ненавиждаш от както ви бахме мамата и заради това, че Сеск ще се върне. Но умолявам те престани сам да се излагаш ! Спри да коментираш Барса ! *angry*

StGerrard
21.09.2010 09:16

"Трябва да пазим такива играчи, не само него, има много футболисти, които играят в подобен стил и подобен сблъсък може да е пагубен. Лошото е , че реферите са започнали да позволяват по-груба игра"

някъде валдес да е казал да пазят меси ???

Madoto_1
20.09.2010 14:48

Бреххх....значи на Меси да не се влиза остро, а просто леко да се докосва, защото е най-специалния играч.Какви са тия смешни коментари от Валдес?Футбола е мъжка игра, и ако някой не може да приеме този факт е по-добре да не играе изобщо.Пожелавам бързо възстановяване на Меси и късмет на Барселона.

lionelmessi135
20.09.2010 14:41

Жалко толкова добър футболист да приключи по такъв начин толкова хубав мач *sad* дано се възстанови по бързо

Dante_Shift
20.09.2010 12:51

Аре стига бе, да не е света вода-ненапита във футбола!? Нормално е футболист да се контузи,а не е нормално при всяко леко съприкосновение, съдията да надува свирката (както е в нашето първенство)...