Грубиянът Уйфалуши се извинил на Меси (видео)

12:18
Грубиянът Уйфалуши се извинил на Меси (видео)
Защитникът на Атлетико Мадрид Томас Уйфалуши разкри, че се е извинил на Лионел Меси затова че го контузи по време дербито с Барселона снощи.

Чехът атакува свирепо аржентинската звезда в самия край, като го настъпи и обърна десния му глезен, за което получи червен картон.

Каталунците изтръпнаха, тъй като суперзвездата бе изнесена на носилка превивайки се от болки, но след това си поотдъхнаха, след като стана ясно, че травмата не е чак толкова сериозна.

Треньорът на мадридчани Кике Санчес Флорес разкри, че веднага след срещата Уйфалуши и отишъл да види противника си, двамата са поговорили, като чехът се е извинил за действието си и е пожелал на Меси бързо възстановяване.

Лидерът на Барса все пак си тръгна с патерици от „Калдерон” като днес предстоят нови изследвания, които по-точно ще покажат състоянието му, но изглежда, че няма да играе поне 15 дни.

Шампионите успяха да спечелят мача с 2:1, като Меси вкара първото попадение и вече има 11 гола в 11 срещи срещу Атлетико.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcb_spain
21.09.2010 11:56

така е във футбола какво да се прави,някой правят и невъзможното да спрат даден игра4 като не могат с 4исти действия

sasedq
21.09.2010 11:03

Шял да се възстанови за 2 седмици ... глупости може би ще влезе в игра но 100% ще има проблеми с дългосрочен план.Тоя от атлетико е пълен помияр фала беше умишлен

Barca_fen112
21.09.2010 08:41

Меси извади голям късмет, че не го счупи, защото има снимки на които ясно се вижда как му обръща глезена. Други футболисти при такъв фаул биха се възтановявали с месеци. Хубавото е, че все пак не е толкова тежка трамвата и скоро ще се върне в игра. А за тези под мен ще ви кажа само едно момчета. Сбъркали сте спорта ! Да искаш най - лошото на най - добрия футболист трябва да си жалък и смешен. Това сте вие мангали долни *thumb_up*

dorostol17
20.09.2010 22:11

е то се има тъпанари ама чак пък толкоз да са в тоя сайт не е истина *thumb_down* *angry*

Manower
20.09.2010 21:00

вие сте по-зле и от клошара долу под блока...

Manower
20.09.2010 19:16

мълчи,бе недоносен!! *evil* настъпи му глезена,чист червен картон,умишлено нарушение и никаква игра с топката!! пълен идиот е тоя скапан чех... *angry* краката на футболистите са най-важното, с тях си изкарват парите.