Собственикът на Левски: Бербатов, върни се в националния!

12:01
Собственикът на Левски: Бербатов, върни се в националния!
Собственикът на Левски Тодор Батков призова новият селекционер на България, който и да е той, да направи всичко възможно да върне звездата на Манчестър Юнайтед в националния тим.

"Феноменален мач на Бербатов. Той е най-добрият действащ български футболист. Жалко е, че не играе за България. Новият треньор трябва да направи всичко възможно да го върне в отбора. Искам да припомня, че българи от гурбет са зарязвали семейство, работа, за да участват във войните. При нов треньор, при мъжки разговор, защо да няма шанс да се върне?! Може би българската действителност го е отказала, но от друга страна като при всеки спортист има възход, после падение, спад на формата може да го е отказала... Но вчера доказа по безспорен начин, че е най-добрият", коментира синият бос пред БТВ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

forby
21.09.2010 07:29

Според мен Бербатов не трябва да се връща да играе в национала.. просто националния отбор е пълен с дървари има 2-3 момчета които се борят другите само чакат да им дадът парите.. просто БЕРБАТОВ сие велик и по добре само да си играе в манчестър юнайтед!!

vladimir_vn
21.09.2010 00:06

JoeDemby и останалите разбираче,стига говорихте глупости,40 голя не може да е вкарал само с Малта,Люксембург и други,нямам цялата статистика мач по мач на кого е вкарвал,но на прима виста помня на 2 пъти изключително важни голове срещу Хърватска, попадение с Дания в Копенхаген за 1-1,отделно от това нееднократно ни е отървавал от резили срещу не чак толкова големи нации(Исландия,Беларус),но се видя,че при неговото отсъствие и това няма кой да стори(Черна гора)!!!

robinzon69
20.09.2010 21:57

Бербатов единствено трябва да се върне в България да изгони от БФС пурките и ,а пък тоя шизофреник батков е последния който може да дава оценки на Бербатов.Ако се върне Бербатов ще е най-голямата грешка който е правил.батков ще е първия който ще го оплюе след 2-3 месеца защото той е обучен да създава интриги.Съжалям само че и Стилян Петров се върна в националния.Защо да се върне ,сигруно щото треньор ще му човек който няма взет мач с младежите.Ебаси малоумниците и наглеците от БФС.Да е жив и здрав Бербатов да продължава да ни радва.

play_for_fun7
20.09.2010 21:07

red_devil17 - бил в страхотна форма - ми хубаво бе , ама само него го провъзгласявате за "НАЙ-ВЕЛИКИЯ" докато има и други играчи които са в още по-добра форма от него , ама то феновете на Юнайтед сте като - коне с капаци *sick*

red_devil17
20.09.2010 20:50

play_for_fun7 - Престани да плюеш бе АРМУТ ! Писнало ми е от мишки , като теб ! Нестига че той е българин , ами пак продължавате гнусните мишкари ! Поне малко уважение , в момента Бербо е в страхотна форма и мачка , поне сега си мълчете долни ПЛЪХОВЕ !

MeToDueB
20.09.2010 20:11

за отбора не знам, но вкара на Рейна, натигра Фернандо Торес в наказателното поле, после се подигра и при втория гол с цялата защита и вратаря и в третия гол се подигра с Карагър .. хранете си .. вие сте толкова смешни и прости, че и във фифата няма да постигнете подобен успех *joking*

play_for_fun7
20.09.2010 17:08

tenebrum - абсолютно прав - вкара 3 гола на Ливърпул (отбор който незнае къде се намира и за какво се бори) и вече "НАЙ-ДОБРИЯ" *lol*

Wut
20.09.2010 14:20

tenebrum Интересното в случая е,че ти си тоя със злобата,и къде видя някой да казва че си от левски ? *wink*

tenebrum
20.09.2010 14:08

тоз пък говедо вика ,брех голяма злоба ей мамата си трака ,веднага като бясно куче.Нито съм от Левски ,просто казвам нещо,ама все пак в нашата държавица хората сме такива

fitnesche
20.09.2010 13:59

Твърдо съм против Митко да се върне в национала. Там само го дърпа назад. Искрено се надявам Марто и Стенли да се махнат. С тая оправа в БФС смотаната перука си пуска определени играчи никъде няма да стигнем. Долу БФС долу перуките.

tenebrum
20.09.2010 13:50

до преди вчерашния мач в Англия и тука Барби го оплюваха ,вчера вкара 3 гола на Ливърпул стана най големия.Обаче нали знаете всяко чудо за 3 дни,не се знае дали няма да спре да вкарва и тогава пак по старому

Vegata
20.09.2010 13:04

Против съм Бербатов да се връща в националния отбор! За какво да се връща? За да може цялата вина отново да се стоварва върху него ли? Няма смисъл! Дори и извънземен да си, като играеш с хора, които всяка петък/събота вечер са по дискотеките и се нокаутират, нещата няма как да се получат. Успех на Берба и дано изпълни плановете си в Манчестър Юнайтед.
БЕРБАТОВ - ГЕНИЙ!