Касияс: Харт е добър колкото мен и Джиджи

11:25
Касияс: Харт е добър колкото мен и Джиджи
Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс заяви, че неговият колега от Манчестър Сити Джо Харт трябва да премине в Мначестър Юнайтед или Милан, ако "гражданите" не се класират за Шампионската лига този сезон.

Според испанския национал Харт има потенциала да бъде най-добрият вратар в света, но трябва да играе на най-високо ниво, за да трупа опит.

"Съгласен съм с Капело, че Джо Харт може да бъде най-добрият в света. Ако трябва да бъда честен през последните пет години не е имало вратар, който да се доближава до Джанлуиджи Буфон, или мен, но Харт има този потенциал", каза Касияс.

"Когато аз и Буфон наближим края на своите кариери, Джо ще бъде в разцвета на своите сили. Очаквам тогава той да е номер 1 в света. Освен няколко мача за английския национален отбор, той не е играл на най-високо ниво, а има нужда от това, за да става по-добър. Харт трябва да играе в Шампионската лига. Ако Сити не се класират за нея, той няма да остане в отбора. Манчестър Юнайтед и Милан имат застаряващи вратари и Джо би бил перфектен вариант за тези отбори", завърши испанският страж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sasiro
22.09.2010 02:47

IvanStefanov_92 и ще мислиш така ко е направил тоя Сезар .. спечели една шампионска лига и голямата работа стана *smile*) колко има още да настигна Касияс.. Чех и другите *lol**lol**lol* *lol*

Addicted92
20.09.2010 14:24

Ван Дер Саар също е много добър . Проблема му е че скоро ще стане на 40 .. Иначе и Едвин има класата на Касияс .. Малко ли дузпи е спасявал .. за Пепе Рейна също нищо не се пише .. Рейна е един от най-добрите вратари при дузпите , но в момента ми се струва малко разсеян . Наскоро в един мач си вкара нелеп автогол иначе е добър

fackelmann
20.09.2010 13:48

a пък за мен единствено Чех е близо до тях а искам Харт да дойде на Емирейт стеидиум....

IvanStefanov_92
20.09.2010 13:19

тоя пък Касияс .. никой не се доближавал до него и буфон лично според мен жулио сезар е много по-добър и от двамата в момента.