Милито бесен на Бенитес, след като отново бе заменен

11:22
Милито бесен на Бенитес, след като отново бе заменен
Звездата на Интер Диего Милито бе сменен в 77-ата минута от Съли Мунтари по време на вчерашното гостуване на Палермо от Серия А. Аржентинският голмайстор бе сменян във всеки един мач на Интер този сезон в Серия А и Шампионската лига.

Докато напускаше терена "Принца" бе видимо раздразнен. Камерите уловиха как Милито казва на Бенитес "Защо все мен сменяш", а после отивайки към пейката заяви "Явно трябва да си поговорим".

След мача Милито наистина се е срещнал очи в очи с Рафа Бенитес, за да изяснят ситуацията. Според "Гадзета дело спорт" треньорът е обяснил на нападателя, че понякога се случва да има голова суша. Дал е пример с Питър Крауч, който като дошъл в Ливърпул не се бил разписвал 14 мача.

"Аз се ядосах, защото той беше ядосан. Но защо? Аз съм доволен от неговата работа. От това, което направи на терена. Казах му го. Той направи всичко, което трябва да направи един нападател. Единствено не успя да вкара гол. Но попаденията ще дойдат скоро. Сигурен съм, че ще вкара в следващия мач", заяви Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader77
24.09.2010 16:14

иска ти се мишка *lol* ИНТЕР ще мачка и ще се съобразявате всички ясен ли съм ?

IvanStefanov_92
20.09.2010 13:21

радвам се изключително много че Бенитес пое интер ся почти нямат шансове да спечелят нещо *joking*