Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове

10:42
Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове
Собственикът на Левски Тодор Батков отново взриви медийното пространство с разкрития. Адвокатът бе гост в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", където направи куп интересни признания. Той разкри, че в УЕФА, където го разпитваха за "черно тото" у нас, разполагат със запис за опит на уреждане на мача Рома - ЦСКА от миналото издание на надпреварата. Адвокатът внесе още интересни разяснения около разпитите си.

"Има запис, в който човек се опитва да уговори треньора на Динамо Минск и бивш футболист на Рома (Сергей Гуренко), който да подкупи Франческо Тоти с 500 000 евро. Аз познах гласа, че е на същия Артур, който бе замесен и в нашата Казанска афера", разкри адвокатът.

"Уреждането на мачове е неприятно явление. Трябва да направим всичко възможно, за да го изкореним, защото не е честно за футбола, за играчите и за феновете. Като представител на Левски, който членува в Европейската клубна асоциация, аз участвам в работна група по състезанията, чийто председател е Умберто Гандини от Милан.

На 6-7 септември имаше Отчетно-изборно събрание, като ме помолиха да дойда по-рано. Разпитва ме висш служител на УЕФА, който участва при тегленето на жребия в евротурнирите и председателят на Комисията по корупцията и измамите.

Разговорът бе конкретно за ситуацията в България, като те са разтревожени от сигналите за уредени мачове в "А" група и останалите професионални дивизии, аматьорите, децата, дори и приятелски срещи. За моя радост името на Левски не бе замесено", коментира Батков.

Той се върна и на случая с Казанската афера, който бе точно преди 1 година. "Съмнявам се, че прокуратурата ще направи нещо по случая. Фактите са известни вече на всички - висш офицер от ГДБОП е помогнал на мошеника Артур да напусне България.

Става дума за офицера Марио Костурков, който на всичкото отгоре е човекът, който се бори с нелегалните залози в България", каза още Батков.

В заключение той си пожела хубавите неща, които се случват в Левски много скоро да заразят всички останали клубове, за да дръпне футбола ни нагоре. Той изрази и своето мнение, че новият национален селекционер, който и да е той, трябва на всяка цена да върне Бербатов в националния тим, за да имаме успехи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

empty_head92
20.09.2010 23:01

Тоя каде си пъха носа ...Видяхме ги и Левски *lol*

drummer
20.09.2010 20:25

Тоя орденоносец, ще се вкара в някой голям ...филм! Но нищо не казва, на записа за ...Лацио-Левски 0:1! някой глас, дали не му се е сторил...познат?! Все пак хубавото е, че в УЕФА нямат запис за мачовете на Левски, с...Локомотив /Мз/?!!! *erm* *lol*

asenevec2
20.09.2010 20:22

и щото купуват съдии затова ли са на 9 място *thumb_down*

Manower
20.09.2010 19:20

хахах последните коментари ме разбиха! *joking* ами machocka е прав да ви кажа! Батков колкото и да говори не говори само лъжи! Вие май сте си заблудени, че Титан са като момина сълза! Титан копуват съдийте в БГ! *thumb_up* Фуболът ни е мафия и за това няма да просперираме! То и цялата държава ни е такава...и за какъв спорт говориме?!

wolfv4eto
20.09.2010 19:17

какъв отбор сте ЦСКА бе ... Вие си нямате стадион. Даже не е сигурно заплати ли взимате ? *lol*

BoBi_Levskara
20.09.2010 18:18

Същата работа сте и вие чорбари, не ви ли омръзна да плюете срещу Левски че нямало дузпа и незнам си кво.Гледайте си вашия отбор и тва е.

Madoto_1
20.09.2010 17:42

На тая свиня не ли й омръзна наистина да говори все за другите?Нека си гледа Левски и да остави ЦСКА.То бива вече селска работа ама неговото е нагло направо!!!

Alonso1
20.09.2010 15:02

ей педал стига си говорил глупости бе мустакат дебелак дано ти затворя по бързо устата *devil*

admirall
20.09.2010 13:18

Познал гласа,че е на Артур-сигурно нощем го сънува *thumb_up*

BoWoW
20.09.2010 13:15

тос дебелак мазен не спря да говори за ЦСКА кво го инт. кво праят цска ? абсолутен смотаняк...

machocka
20.09.2010 13:09

Някъде измежду лъжите се намира истината , не мислиш ли?

konan4o
20.09.2010 10:48

*wonder* Айде поредната лъжа отново *lol*