На \"Тича\" Танка тича след Гара

09:31
На \"Тича\" Танка тича след Гара
В Черно море са се видели в чудо кой ще пази Гара Дембеле днес срещу Левски.

Франко-малиецът е готов да играе като титуляр за "сините", след като имаше болки по-рано през седмицата. Най-вероятно ще го пази най-мощният футболист на варненския тим Танко Дяков - Танка. Варненци се очаква да излязат със състав, в който ще има петима бивши футболисти на ЦСКА - вратаря Илко Пиргов, халфа Георги Илиев, а в атака са Даниел Георгиев, Йордан Юруков и Ели Маркес.

СХЕМИТЕ

Черно море ще заложи на 4-3-3. Пред вратаря Илко Пиргов ще излезе стандартната защита със Сашко Александров и Ради Бачев бекове, а Александър Александров и Танко Дяков ще бъдат в центъра. Даниел Димов ще е опорен халф, а Георги Илиев и Адемар Жуниор - разиграващи. Напред сигурни изглеждат Даниел Георгиев и Йордан Юруков, за третото място основният фаворит е Ели Маркес. В Левски схемата също е 4-3-3. В игра се връща Йордан Милиев. Очаква се Ясен Петров да пусне в игра почти същия състав, с който победи Гент с 3:2.

КОНТУЗЕНИТЕ

В Черно море аут са невъзстановените Милен Петков, Мирослав Манолов, Марио Жардел и Михаил Лазаров. В Левски контузен е Владимир Гаджев.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ

Черно море победи като гост Видима 1:0 в Севлиево. Левски разби Миньор с 4:0 на Герена.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация