Локо София разби пловдивските \"железничари\" с 3:0

23:01
Локо София разби пловдивските \"железничари\" с 3:0
Локомотив София постигна класическа победа с 3:0 над Локомотив Пловдив в много интересен и напрегнат мач от родното първенство, в който имаше и два червени картона.

Срещата от 7-ия кръг на "А" група, която бе играна на Националния стадион "Васил Левски", започна в бързо темпо и само след 15 минути игра резултатът бе открит. Асамоа подаде добър пас на Цветан Генков, който отблизо разстреля Лучини. Малко след попадението феновете на домакините издигнаха транспарант срещу ръководството и високите пари на билетите. В последствие имаше и безредици в агитката на столичани.

Борбата на терена бе страхотна и нервите взеха връх в 61-а минута, когато Бенжелюн влезе в конфликт с резервната скамейка на Локомотив София и бе декориран в жълто. В 68-а минута последва ново спречкване между играчите, при което Добрев получи втори жълт картон и бе изгонен от игра. Това обаче не попречи на домакините да удвоят преднината си две минути по-късно. Гаджалов фаулира играч на софиянци в наказателното поле и Тасков отсъди дузпа. Генков бе безпогрешен от бялата точка и реши мача за своя тим. Малко след това Асамоа вкара и трето попадение, забивайки последния пирон в ковчега на гостите. В 86-а минута гостите изпуснаха дузпа, след като Здравко Лазаров бе фаулиран в наказателното поле. Самият той се нагърби с изпълнението на наказателния удар, но нацели горната греда, след което топката излезе в аут. Единственото по-сериозно събитие до края на срещата бе изгонването на Бенжелюн за втори жълт картон.

С победата Локомотив София събра 15 точки и измести от върха Левски, заради по-добрата си голова разлика. "Сините" обаче имат мач по-малко, който ще бъде изигран утре. В него Левски излиза срещу Черно море. Локомотив Пловдив пък остава на седма позиция с 11 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
19.09.2010 23:17

Зума докога ще се излага да обяснява,че Локо Пд играе за място в тройката?

Unbeatable_fen
19.09.2010 23:11

Локото Пловдив когато е у дома играе много силно но като гостува слабо давам пример в 1-вия крьг 1-1 с Видима после бият Сливен падат от Славия и сега и от Локо София както каза Електри4ката когато гостуваме играем слабо а като сме удома бием ... Добьр отбор са имат ка4ества но ако несе нау4ат да пе4елат то4ки удома до никаде няма да стигнат наи много 5/6-то място