Любо Пенев води националите срещу Уелс?

15:37
Любо Пенев води националите срещу Уелс?
Треньорът на Литекс Любослав Пенев може да води националния ни отбор срещу Уелс в следващата ни европейска квалификация на 8 октомври, пише "Тема Спорт".

Преди няколко дни Чичовото заяви, че никой от БФС не го е търсил. Но пък сподели, че новият селекционер според него трябва да бъде българин, тъй като чужденец няма да може да се ориентира в родната футболна джунгла.

В момента президентът на БФС Боби Михайлов лично се е заел с намиране на наследник на подалия оставка Станимир Стоилов.

В канцелариите на съюза се обсъждат над 10 кандидатури. Сред тях има такива от Полша, Румъния и Сърбия. Но според запознати и Любо е сред първите варианти на изпадналия в безизходица Михайлов. Очаква се двамата да говорят по въпроса идната седмица.

Ако Боби обаче не успее да придума Пенев да води тима срещу Уелс, остават вариантите триколъорите да бъдат поверени за тази среща на треньора на Берое Илиан Илиев или на пожарната опция Михаил Мадански.

Снощи след нулевото равенство с Черноморец Пенев коментира националния отбор.

"Досега никой не ме е канил за селекционер, никой не ме е търсил. Не са добри резултатите за националния отбор. Той не е в добра позиция. Мисля, че не е невъзможно да се излезе от тази ситуация, но ще бъде много трудно".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари