В Литекс се разсърдиха на Краси Балъков

14:57
В Литекс се разсърдиха на Краси Балъков
Вчера Литекс и Черноморец Бургас завършиха 0:0 в мач от 7-я кръг на родната "А" група, който се игра на Градския стадион в Ловеч.

Очаквано, "оранжевите" бяха по-активният тим, а гостите разчитаха на контри. Шампионите обаче не са останали никак доволни от дефанзивния стил на игра на възпитаниците на Красимир Балкъков.

Ето какво пише в официалния сайт на Литекс:

" Литекс не успя да победи Черноморец пред 1500 зрители в Ловеч. Тактиката на Красимир Балъков - десет човека отзад и кюскане на топката кой на където види донесе резултат. Литекс имаше тотално превъзходство, но така и не успя да отбележи гол. Христо Янев бе най-близо до попадение. През първото полувреме негов удар от фаул срещна дясната греда на Паскал Борел. Джуджето имаше още няколко възможности от пряк свободен удар около наказателното поле на бургазлии, но шутовете му все срещаха стената.

В края на мача влезлият като резерва Светослав Тодоров можеше да донесе победата на Литекс. Нападателят обаче пропусна две удобни положения. Първо негов удар с глава бе уловен от Паскал Борел. Малко след това немския страж извади с последни усилия силен шут на Тодоров от дъгата на наказателното поле."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MorpheC
19.09.2010 15:36

Друго си е , да се сблъскат 2ма от Литекс и да даде нарушение с/у тях *lol* Е не обичам да коментирам съдийте , ама след такива абсурдни решения , като това ... Аз да отида или почти всеки който гледа футбол поне от 5 години , няма да свири такива простотйй . Как това съдийте не го видяха ??! Е те това ако не видят , какво ще могат. Имам чувството , че свирят по инерция , каквото дойде и мислят за ракийка и салатка , а не за мача .
Вече съм за това , да се взимат чуждестранни съдий , ама поне да има файда ! *thumb_down*

Nikinson
19.09.2010 15:17

*cigarette* Този път и съдията каквото можа даде ,то остана да бие някой от фаловете вместо Янев-несменяем титуляр в последния шампион на България и най-дълбока резерва във Втора лига на Франция... Къде ще е Литекс ако не са съдийските помощи *thumb_up* Не че съм гаден , но колко километра пробяга Джуджето и с какво темпо във въпросния мач *beer* *stop* ...