Майки обиждат съдии на мач на ЦСКА

12:27
Майки обиждат съдии на мач на ЦСКА
Съдийската бригада на двубоя ЦСКА - Черно море (0:3) от елитната юношеска група до 17 г. си навлече гнева на ... майките на играчите в "червено", съобщават от асоциацията на съдиите в България.

Главният арбитър Петър Доровски и асистентите му Димитър Добромиров и Драгомир Милев бяха принудени цял мач да изтърпят подвикванията на ядосаните жени край терена. Десетината майки, дошли да гледат срещата в комплекс "Царско село", не спряха да репликират и обиждат реферите. Тяхното поведение се пренесе и на терена през второто полувреме. Логично съдията Доровски показа доста жълти картони, а накрая тимът на ЦСКА остана и с 10 души.

Началото на мача пък закъсня с 8 минути, тъй като мрежата на една от вратите не беше закачена добре за горната греда. Положението спасиха бившите вратари Антон Генадиев-Баджо и Асен Александров-Сенко, които сега работят в школата на ЦСКА. За по-малко от 10 минути двамата намериха начин да оправят проблема и заслужиха поздравленията на играчи и съдии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

maria2009
19.09.2010 13:55

това е трагедия да видиш жени да псуват като каруцари ужас .И те ще ми дават пример на по младите . Какво ли очаква България след години селяния и цигания майка та си трака *angry*

donatelo
19.09.2010 12:43

Преди години Бербатов и Манчев ходеха с мойките си на тренировка,че какво остава за юношите.