Дембеле с травма, французинът иска да е национал

12:17
Дембеле с травма, французинът иска да е национал
Голмайсторът на Левски Гара Дембеле е под въпрос за гостуването на "сините" на Черно море, съобщава "Меридиан мач". Нападателят получи травма още на загрявката преди срещата с АА Гент в четвъртък. Дембеле обаче сам каза, че не е можел да остави отбора в такъв момент.

"Ако беше нещо сериозно, нямаше да играя", допълни голмайсторът. Футболистът е минал през специални медицински прегледи. Дали Дембеле ще е напълно готов за мача с Черно море, ще бъде ясно днес или най-късно часове преди мача на "Тича".

Най-вероятно нападателят ще бъде в групата за мача. Ако обаче има риск за здравето му, Ясен Петров едва ли ще предприеме ход да го пусне като титуляр. В случай че французинът бъде оставен на скамейката, Исмаил Иса ще започне за "сините" напред във Варна.

Междувременно стана ясно, че Дембеле има голямо желание да стане национал. Нападателят има два паспорта – френски и малийски, и може да играе и за двете държави. Шансът да бъде привикан в представителния състав на Франция е твърде малък, но Дембеле има сериозни надежди да попадне в сметките на френския треньор на Мали Ален Жирес. Ако Гара бъде привикан, компания в нападението на африканската държава ще му прави Фредерик Кануте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fenooo
22.09.2010 11:39

Къде пише че иска да става Бг национал*thinking* *wonder*

brymbyr
19.09.2010 20:45

Черните вън от национала!!! Независимо от кой отбор са в България не трябва да има чернокожи мангали!!! Имаме си достатъчно бели български момчета, които търкат пейките заради нагаждачи. Тоя ако е голям футболист, ще го вземат да играе във френския национален отбор!!! Вън маймуните от българския футбол!

SuBz3r0
19.09.2010 13:36

Трябва да играе 5 години в А група и тогава може..

hristo_4olakov
19.09.2010 12:20

Да взима БГ паспорт, видяло се е че трябва някой в БГ отбора *thumb_up*