Антон Генов разпалил \"червения\" бунт срещу Пастата и съдийството

09:41
Антон Генов разпалил \"червения\" бунт срещу Пастата и съдийството
Топреферът Антон Генов, който днес ще ръководи срещата между ЦСКА и Славия, е провокирал бунта, който "червеният" клуб вдигна срещу отсъжданията на Стефан Спасов в мача с Литекс (1:1).

Именно международният арбитър посъветвал спортно-техническия директор на 31-кратните шампиони Емил Костадинов към кои отсъждания на Пастата да предяви претенции.

След срещата шефовете на ЦСКА настояха за оставката на предстедателя на комисията Коце Костадинов, а странните им претенции стигнаха дори до искания за нов конгрес. Хора от ложите на "Васил Левски" разкрили пред вестника, че Антон Генов изгледал мача с Литекс в компанията на Емил Костадинов и бившия шеф на "армейците" Стойне Манолов, като непрекъснато коментирал положенията с Коща.

Предполага се, че "червените" ще лобират именно Генов да бъде следващия съдийски шеф. Догодина габровецът навършва 45 години и това според нормативните документи означава край на кариерата му на терена. Желанието на рефера да ръководи не му е чуждо и той от няколко години е член на Управителния съвет и заместник-председател на Асоциацията на българските съдии.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация