Гол на \"СуперПипо\" донесе точка за Милан срещу Катания (видео)

23:41
Гол на \"СуперПипо\" донесе точка за Милан срещу Катания (видео)
Милан и Катания завършиха наравно 1:1 на "Сан Сиро" в двубой от третия кръг на Серия А.

Домакините започнаха двубоя в доста странна тактическа схема. Треньорът Алегри бе заложил на 4-3-3, като интересното в случая бе, че Златан Ибрахимович играеше като дясно крило, а за Пипо Индзаги бе отредена позицията на изявено острие. Роналдиньо, както обикновено, окупираше лявата част на атаката на "росонерите".

Милан имаше териториално превъзходство в началните минути, но трудно стигаше до добри възможности за гол. Все пак в 15-а минута Кевин Принс Боатенг и Ибрахимович комбинираха умело по десния фланг, като последният пусна хоризонтален пас по земя, който намери Индзаги непокрит сам срещу вратаря. Пипо не бе в засада, но стреля над вратата.

В 30-а минута при една от редките атаки на Катания Чиро Капуано с воле от над тридесет метра заби топката в долния ляв ъгъл на Абиати за 0:1. Голът на левия бек на сицилианците бе уникално красив и със сигурност ще бъде един от претендентите за попадение на сезона.

Играчите на Милан не се стъписаха от лошото развитие на двубоя и точно в самия край на полувремето отбелязаха изравнителен гол. Бонера центрира отдясно, топката премина през куп от играчи в наказателното поле и стигна в Роналдиньо, който мигновено върна коженото кълбо на границата на малкия пеналт, където чакаше Пипо Индзаги. Голаджията се измъкна от отбраната на гостите и стреля покрай вратаря за 1:1. Футболистите на Катания протестираха, че в момента на паса на Рони, Индзаги е бил в засада, но съдията посочи центъра.

В самото начало на второто полувреме Милан можеше да поведе, след като Ибрахимович с пета изведе Зеедорф сам срещу вратаря, но ударът на холандския халф бе париран от Андужар.

В следващите минути "росонерите" бяха пълни господари на терена, но трудно стигаха до чисти положения за гол, тъй като сицилианците се бяха прибрали в своята половина и не оставяха никакви празни пространства за Роналдиньо, Ибра и Пипо Индзаги. Усещаше се, че голайсторът за домакините с всяка изминала минута все повече губи физически сили в 85-а минута Алегри извади Индзаги и на негово място влезе юношата Одуамади.

Проливният дъжд, който се изсипваше над Милано тази вечер, не помагаше особено много на домакините, които изглеждаха някак мудни и еднотипни в своите комбинации.

В крайна сметка двата тима поделиха точките. След първите три кръга от шампионата и Милан, и Катания имат по четири спечелени пункта.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
19.09.2010 13:08

Всеки отбор изпада в дупка. Аз съм фен на друг велик клуб в страната си - Ливърпул. Те също са в дупка, но все пак са големи. А за феновете на Барса - пичове, защо не млъкнете понякога? Бая хляб има да изядете, когато стигнете трите колоса Реал Мадрид, Милан и Ливърпул *smile*

KILLna7
19.09.2010 12:50

CVORA написа:

много ли ви е сме6но смеите се докато мойоте 6тот после като по4нам да ма4кам няма да имате повод за смях а за салзи и пак белите ку4ки 6те го отнесат милан ли е минал форцаа росонери : Абе вие ни плашите с това от има нема 5 сезона и все едно и също става .Мачкате на некой ушите ... *joking*

CVORA
19.09.2010 08:56

много ли ви е сме6но смеите се докато мойоте 6тот после като по4нам да ма4кам няма да имате повод за смях а за салзи и пак белите ку4ки 6те го отнесат *lol* милан ли е минал *thumb_up* форцаа росонери *beer*

Barca_fen112
19.09.2010 08:27

Хаха смешна работа. Купиха Ибра робиньо имат Пато Диньо упш атомното нападение и накра кво ? Пак старото куче Индзаги ги спасява от резил *lol*

Leader78
19.09.2010 02:57

Шото МУЛан никога не е и няма да мачка *lol*

Lahm_Munchen
18.09.2010 23:56

Алкайда тих те искам. Като сабереш титлите от КЕШ на Парца и Принтер не стават колкото на Милан. ахахахахахаха *lol*

Unbeatable_fen
18.09.2010 23:53

си4ки завиждат на Милан защото никои няма по големи успехи освен Реал Мадрид!!!!

nedi_951
18.09.2010 23:51

Тук голът на Катания е къде, къде по-хубав, Милан само с късмет достигнаха до равенстовото (съмнения за засада при гола..) !

Alcaida
18.09.2010 23:43

Знам, че ви е SAD момчета, но такъв ви бил късмета *lol* Пак отървахте кожата, мръсни гадове проклети *thumb_down*