\"Орлите\" клъвнаха като гости беззъбата Фиорентина

20:56
\"Орлите\" клъвнаха като гости беззъбата Фиорентина
Лацио постигна победа над Фиорентина с 2:1 като гост в среща от третия кръг на Серия А.

В началните минути на срещата "виолетовите" упражниха домакински натиск и в 18-а минута те получиха право да изпълнят дузпа, която сръбският халф Адем Ляич реализира за 1:0.

След това попадение "римските орли" се събудиха и започнаха да играят настървено, търсейки изравнителното попадение. Брешано и Роки направиха сериозни пропуски, преди в 32-а минута Кристиан Ледесма да изравни резултата. Стефано Маури нахлу в наказателното поле на "виолетовите" и с левия крак върна топката към границата на пеналта, откъдето връхлетя Ледесма и с плътен удар по земя прокара топката през краката на Фрей - 1:1.

До края на полувремето гостите бяха господари на терена, но капитанът Томазо Роки пропиля две изгодни положения.

През втората част римляните заиграха с още повече увереност, като особено активен по левия фланг бе Стефано Маури, който постоянно тормозеше десния бек на домакините Де Силвестри. Именно след пробив на Маури отляво падна и второто попадение за "орлите" в 67-а минута.

Маури финтира Де Силвестри и с пас по земя намери в наказателното поле Ернанес, който с левия крак стреля по диагонал, Фрей с мъка изби, но топката попадна у Козак, който преди няколко минути бе заменил Томазо Роки. За младия нападател на Лацио не бе трудно да чукне топката в празната врата и да даде преднина на своя тим.

В последните минути "виолетовите" потърсиха изравняването, като резервата Бубакар бе много близо до гол, но негов от чиста позиция попадна в ръцете на Муслера. Така Лацио записа втора поредна победа, докато Фиорентина продължава със слабото си представяне от началото на сезона.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
18.09.2010 22:41

Фиорентина без Йоветич са съвсем друг отбор.

SS_Curva_Nord
18.09.2010 22:11

Пълен нещастник съдията *thumb_down* нямам думи...Супер важна победа за нас,доволен сум *thumb_up* а ти хамелеоне балък смешен май искап орела да те накълве а ?