Със схема \"отзад за 0:0, а напред каквото стане\", Черноморец измъкна точка в Ловеч

22:46
Със схема \"отзад за 0:0, а напред каквото стане\", Черноморец измъкна точка в Ловеч
Литекс и Черноморец Бургас завършиха 0:0 в мач от 7-я кръг на родната "А" група.

Очаквано, "оранжевите" бяха по-активният тим, а гостите разчитаха на контри. Двубоят се развиваше на скорост, като бургазлии добре затваряха постъпите към своята врата. Чак в 28-а минута ловчанлии за пръв път сериозно застрашиха Борел. Христо Янев стреля от пряк свободен удар, но стражът на "акулите" изби. В 32-а Дос Сантос се озова на стрелкова позиция след хубаво центриране. Вратарят на домакините обаче отрази удара му. Пет по-късно Фернандес бе добре изведен между двама защитници, но се забави и опропасти хубава атака. До края на първата част Янев нямаше късмет да открие, след като гредата помогна на Борел при удар от фаул.

През втората част почти нищо не се промени. Литекс продължи да атакува, Черноморец предимно се защитаваше и чакаше своя шанс. В 47-а минута Том имаше добра възможност, но би в тялото на Борел. Интересните моменти почти липсваха, а "оранжевите" нямаха ясна идея как да превземат вратата на гостите. В 73-а Виничиус отрази опасен шут на Крумов. В последните минути Черноморец бе подложен на сериозен натиск. В 85-а Янев центрира към Светльо Тодоров, но Борел улови изстрела му. Малко след това стражът на "акулите" отрази нов хубав шут на Тодоров.

Ето и стартовите състави на двата тима:

Литекс: Виничиус, Занев, Берберович, Янев, Том, Сандриньо, Дока, Нифлор, Николов, Йеленкович, Бодуров

Черноморец Бургас: Борел, Зайц, Дянков, Хайри, Старокин, Рикардо Андре, Нуньо, Педриня, Дос Сантос, Андонов, Фернандес

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
19.09.2010 01:08

Със Сливен не играха в Бургас,а те тия "силните" отбори,като са толкова силни защо не вкараха гол? Срещу силните всички играят затворено,така че това не е оправдание.

BoBi_Levskara
19.09.2010 01:04

То това е схемата на Черноморец срещу по силните в нашето първенство, както беше и срещу Левски и срещу ЦСКА.То това беше очевадно.Но ги видяхме колко могат срещу Сливен и Академик у дома не успяха да вкарат гол.

nedi_951
19.09.2010 00:12

И да измисля фалове, Янев не може да изпълнява хубаво, както и всеки български футболист от А група... *smile*

Molloxh
18.09.2010 22:24

айде сега пак съдията виновен ... стегнете се малко *party*

Crissstiano
18.09.2010 21:57

Съдията колко фаула трябва да измисли,че Янев да вкара?