Нов слаб мач на Байерн в Бундеслигата, Щутгарт вкарва седем като домакин

18:24
Нов слаб мач на Байерн в Бундеслигата, Щутгарт вкарва седем като домакин
Шампионът на Германия Байерн Мюнхен продължава със слабото си представяне в Бундеслигата, след като не успя да надвие Кьолн като домакин в среща от четвъртия кръг на надпреварата. Срещата завърши при нулево равенство. Така момчетата на Луис Ван Гаал остават с едва една победа от началото на кампанията и се намират в средата на таблицата на временното класиране.

В друг двубой от кръга Щутгарт размаза Борусия Мьонхенгладбах със 7:0 като домакин, като това бяха първите точки, спечелени от "швабите" през този сезон. Руският таран Павел Погребняк заби хеттрик за своя тим (2-а, 54-а и 60-а мин), а останалите попадения за Щутгарт бяха дело на Нидермайер (22-а мин), Кузманович (64-а мин), Делпиер (73-а мин) и Чиприан Марика (80-а мин).

Отборът на Волфсбург също се измъкна от дъното, записвайки победа с 2:0 като домакин над Хановер 96. След нулево първо полувреме новото попълнение на "вълците" Диего откри резултата в 55-а минута, а след това звездата Един Дзеко наниза второ попадение в 68-а минута.

Майнц 05 продължава с отличното си представяне в Бундеслигата, записвайки четвърта поредна победа. Този път потърпевш бе тимът на Вердер Бремен, който отстъпи с 0:2 като домакин. Попаденията за Майнц бяха дело на Рийзе в 53-а минута и Шурле осем минути по-късно.

Другият отбор с пълен точков актив преди този кръг Хофенхайм завърши наравно 2:2 като гост на Кайзерслаутерн, като преди почивката Хофе водеше с 1:0 с гол на Луиз в 39-а минута. С две попадения на Хофер в 46-а и 75-а минута "лаутерите" постигнаха до пълен обрат, но Сигурсон в 77-а минута бе точен, за да даде точката на своя тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lahm_Munchen
20.09.2010 20:23

Какво си псувал бе. Ти тогава бил ли си роден? Като ти гледам правописа едва ли имаш първи клас. *lol* *lol*

fcb_spain
18.09.2010 20:06

ах ах тез бахрейн за6то са толкова слаби?еми за6тото треньор им е луис мангаал,и ние бяхме така под негово ръководство преди години когато докара целия отбор на аякс в Барса и колко съм го псувал само аз си знам...