Сър Алекс: С Рафа не се обичахме, но Рой е приятел

12:29
Сър Алекс: С Рафа не се обичахме, но Рой е приятел
Мениджърът на Манчестър Юнайтед – сър Алекс Фъргюсън предупреди колегата си и личен приятел, оглавил Ливърпул, в началото на сезона във Висшата лига – Рой Ходжсън, да внимава, ден преди дербито между двата тима, което ще се играе на „Олд Трафорд”, пише „Дейли Мейл”.

Фъргюсън изрично заяви, че оставя настрана приятелските си чувства към Ходжсън и ще се стреми да направи каквото е по силите му, за да може Юнайтед да излезе като краен победител в сблъсъка.

„Винаги е имало известна лична надпревара между Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Все пак говорим за двата най-успешни състава на Острова. Въпреки че в последно време ние доминираме, не бих си позволил да подценя заряда, който състезателите им ще имат и ще искат да демонстрират, след първия съдийски сигнал. Винаги съм се радвал на добри отношения с мениджърите на Ливърпул, а защо с Бенитес „не се получи” може да питате лично него. С Рой подобни проблеми нямам”, коментира Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
18.09.2010 14:14

Бе не се е получило, ама ви начука дубъла преди 1-2 сезона. *joking* И споко на сърчето-не на него ще му се налага да решава мача...

sneji_88
18.09.2010 12:41

С Бенитес май нищо не се получи ... *lol* *erm*