Старото куче Сержиньо Грийн погодил номер на Гент при победния гол

10:31
Старото куче Сержиньо Грийн погодил номер на Гент при победния гол
Холандецът Сержиньо Грийн скроил номер на белгийците от Гент при третия гол за Левски.

Опитният бивш халф на Фейенорд направил това с помощта на Гара Дембеле и Жоазиньо.

"Когато отсъдиха прекия свободен удар, Грийн каза на Гарата да застане настрани, за да се съберат онези от белгийската защита около него. Така Грийн остана без пазач. Преди това се бяха разбрали с Жоазиньо, че ще центрира към него, а не към Дембеле. Този Грийн е старо куче, знае къде да застане и какво да направи", разкри титуляр от Левски.

Самият Грийн заяви след мача, че му е било приятно да играе пред пълните трибуни на "Георги Аспарухов".

"Въпреки че те поведоха, ние запазихме спокойствие, продължихме да натискаме. Те ни дадоха достатъчно пространства. Мислех, че ще бъде още по-трудно, че те ще се затворят. Справихме се добре, намерихме изход от ситуацията", каза холандецът.

Сержиньо Грийн благодари специално на Александър Александров-Кривия.

"Алекс ми помогна много. Говореше ми, което ми беше проблем, защото не знам български. Левски има много добри играчи, Алекс е един от тях и той си свърши работата. Помогна ми и се справихме добре".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
18.09.2010 20:36

Как определихте Гент като средняшки отбор , като се бори за участие в Шампионска лига и отпадна от плейофите.Незнаех че тим от средата на таблицата играят за ШЛ? Това показва че чорбарите пак са завистливи и са сложили червените очила и немогат да видат левскарския дух.Дотук ставаше въпрос че Левски,не просто бие противника си , а има огромно желение за игра.Публика и отбор е на едно.Бивши шампиони , настоящи шампиони , шведи , белгийци минават под скалпа на Герена. *beer*

Notlike
18.09.2010 19:52

Самият факт, че въпреки уникално шибаната ни държава, която краде от обикновените и циганизацията успяваме да вкараме не един, а два отбора в Лига Европа, е показателен. Левски взе победа, пожелавам им още поне 2-3, а ЦСКА игра достойно с Бешикташ на турска земя. Надявам се все пак да не завършим с общо 4 точки за шестте мача. Всъщност, родните представители можеха да вземат 4 още в първия кръг, но този път пазя надежди, че ще направят повече. Левски имат потенциала за още 2 победи, дано имат и късмет за още нещо. ЦСКА пък може да вземе максимум 7 точки, просто Порто и Бешикташ са твърде голяма хапка за нашите момчета, само Рапид можем да ги изненадаме, и да се молим Бешикташ да трепе Порто, а ние да вземем от португалците. Абе, ебете му схемите, ако положат добри основи, ще жънат много.

Manower
18.09.2010 17:44

тоя хич не е с акъла си....горкия! какво обиждаш хората,бе слабак!? Я се погледни какъв идиот си ти,а после гледай другите,балон такъв!

NeO_NaCiSt
18.09.2010 17:24

Абе идиоти тъпи прости, какво спечелване на лига Европа бе???????? Левски едва победи средняшки белгийски отбор! Това ще е единствената победа на Левски в този турнир!!! А пък ЦСКА може и точка да не вземат макар и да играха добре срещу бешикташ с изключение на Шеридън, който не трябва вобще да играе футбол!

Manower
18.09.2010 14:52

Е за купата на лигата малко е пресилено,все пак нашето ниво с другите отбори в европа голямо! *thumb_up* Няма лошо да мечтаем да отидем по-натам,защото стана преди с 1/4 финала,никой не го очакваше,но имахме и късмет,то ебз късмет не може. Дано играят добре и да печелят точки, пожелавам го и на ЦСКА. Аз съм българин, дори и някой друг бг отбор да играе в Европа пак ще съм за него. Понякога се дразня на гугатните,хаха паднахте нз си кво, вие сте говеда,сега ще ви чукнат... и прочие. глупави вандали са това и са морално деградирали типове,ограничени са! *smile*

Manower
18.09.2010 14:49

Това не се отнася за теб *smile* те си знаят кой само плюят, дали ще е Левски,ЦСКА,Литекс,Берое в европа и т.н. *wink*

krasenco
18.09.2010 14:17

Manower кажи какво завиждане има в моя коментар!Просто гледам реалестично на нещата.Да,Левски играят добре,но надпреварата тепърва започва!Тука не е важно само да играеш добре,а да печелиш точки!Напоследък редовната реплика е ,,играхме добре,ама паднахме,,Това не трябва да се случва и сега,при шанса,който имат!Трудното тепърва започва.Просто ми стана смешно от коментара,че щели да спечелят Лигата *smile*Всичко с времето си.Това е 1-вия мач още.За да направят нещо,трябват нови победи!Евентуално след тях,можете да кажете,че сте направили нещо!Аз естествено като българин,им пожелавам успех *wink*

Manower
18.09.2010 14:00

Знам, че много го мразите,но ако погледнете само Левски прави значиими неща в Европа,може да падаме от смешни отбори понякога(помислете и кой голями отбори са правили резилит срещу малки отбори), но успехите в евротурните продължават и отбора върви напред без спирка! Само левскарите знаят, какво значи тази победа и тези фенове заслужено си изпразниха, образно казано, всичките емоции след този луд,луд мач! Бъдете спокойни и доволни сини фенове! Не обръщайте внимание на коментарите на червената част,те винаги ще завиждат,защото ние сме по-добре! Това в тях е заложено и винаги ще ругаят против Левски,а те са доста глупави,че делят нещата на ниво отбори в европа,вместо да подкрепят БЪЛГАРИЯ!!! България преди всичко,за жалост няма да го разберат... *cigarette* *wink* САМО ЛЕВСКИ!!!

Manower
18.09.2010 13:58

хаха още ли има завистливи хора тука?! Я си гледайте вашия отбор, а не изказвайте смешни коментари. Нищо не се знае, ще вземем още точки!! *thumb_up* Но вие гледате много повърхностно и това говори лошо за вас...имаше уникален дух на момчетата,желанието,хъса за игра, и най-вече футболната стойност на целия отбор! Играха като отбор и показаха много стойностна игра,което е най-важното, играта преди всичко!! Имаха идея,какво да правят на терена,показаха футболно мислене! Без грешки няма голове,но Левски си изтрада победата,аз самия бях спокоен при 1:2 и при 2:2, че нещо може да се случи и да грабнем трите точки! Грийн просто е много добър футболист и то се вижда,той е готов играч! Левски показа игра и лице,което е над стандартите на българските отбори и си заслужи похвалите в дена и на следващия ден!

NAIGOLEMIA
18.09.2010 13:49

Алекс ми помогна много. Говореше ми, което ми беше проблем, защото не знам български

krasenco
18.09.2010 13:45

хахах Левски щял да спечели лигата *lol* Слезте малко на земята бе хора!Още нищо не са направили.Това е още първия мач и то с най-слабия в групата.Вярно имат шанс да излезнат от групата,но трябва много работа още!Не трябва да допускат такива голове!Инъче в нападение са добре.А за Лил,според мен това беше един от най-добрите вариянти за 2-ри отбор и Левски трябва да се възползва от това.Едва ли скоро ще им се падне по-хубава група от тази!

Iliqn_gb
18.09.2010 12:09

ahahhaha баш път да спечели лига европа не но да излезе от групите има сили САМО ЛЕВСКИ *beer*

Mitko_1999
18.09.2010 11:53

Колега niko_64 Левски има потенциал и отбор който може да спечели лига Европа бе капут завислив.Тази група е една малка хапчица за голямият отбор на народа.

ivan79
18.09.2010 11:46

мисля че лил не е този отбор от миналата година и може да ги изненадаме а ко играем така както срещу гент имат голям шанс да излезнат от групата стига сте злорадствали това е малко радост на фона на всичко друго играха много добре и спечелиха мача дано да продължат да радват своите фенове и цяла българия с играта си аз съм фен на ботев пд и се надявам след два сезона да играем пак при маисторите

niko_64
18.09.2010 11:38

Радоста ще е твърде кратка от тук нататък едва ли Левски ще спечели точица в тази група.Браво за победата и натрупаните точки за коефицента на бг футбола,но това беше.Още в този мач се видя колко трудно ще им бъде на тези момци,дано успеят да опазат Дембеле от контузии *beer*

plezliooo
18.09.2010 11:31

те в левски всички са стари не само тоя *lol*