Предлагат на Дел Пиеро нов едногодишен договор

09:45
Предлагат на Дел Пиеро нов едногодишен договор
Ветеранът в състава на Ювентус Алесандро Дел Пиеро може да получи предложение за удължаване на договора с още една година.

Нападателят има повече шансове за изява при новия наставник Луиджи Дел Нери и е един от малкото футболисти на "старата госпожа", които се представят на ниво.

"Алекс се чувства много добре през този сезон, а и отбеляза много решителни голове напоследък. Той показва форма, която граничи с тази от най-добрите му години, затова можем да се замислим дали да не му предложим да играе за нас и през следващата кампания", сподели треньорът на "бианконерите" Луиджи Дел Нери.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
18.09.2010 10:58

абе тоя Дел Нери кой го излъга, че е тренъор, дойде дадоха му супер много пари направи много силна селекция и нищо не прави. А Дел Пиеро може като го гледам поне още 2-3 сезона на високо ниво.

Juventus_tifoz
18.09.2010 09:51

Най-много се ядосвам, като такива като Дел Нери кажат "можем да се замислим дали да не му предложим да играе за нас и през следващата кампания" *cigarette* Дел Пиеро е футболна легенда на клуба, а Дел Нери е дошъл преди 2 месеца и се замислял, дали да му предложи договор. Естествено че мястото на Дел Пиеро е в отбора и трябва да е така, докато той не сметне да се откаже, а не някой треньор да иска. *beer*