Венгер: Алмуния показва класа и добро отношение

18:42
Венгер: Алмуния показва класа и добро отношение
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че е доволен от формата на Мануел Алмуния и сложи край на спекулациите за това кой ще бъде титулярен вратар на "артилеристите" през новия сезон.

Мястото на испанеца в първия тим бе обект на много слухове, след като през лятото лондончани опитаха да привлекат Марк Шварцер от Фулъм. Това обаче не се случи и Венгер е доволен, че Алмуния отвърна на критиките и спекулациите с добро отношение.

"Мануел Алмуния е с предимство, заради класата си и начина, по който прие това, което му се случи", сподели французинът. "Във всеки гол има четири или пет грешки, но вратарят прави последната", добави Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AriesBG
18.09.2010 02:38

На един вратар му трябва не малко време за да се сработи със защитата.Арсенал направиха добър старт и можеби затова изчакват.Ако нещата тръгнат на зле ,то януари сигурно ще вземат вратар.

fackelmann
18.09.2010 01:52

Вратарят е половин отбор добър вратар е изключително нужен за самочувствието на един отбор Много трудно се играе със слаб вратар може от може би от отборите в Англия Испания и Италия които играят Шампионска лига Само Арсенал и Барса имат Вратари от по посредствен тип ,но доката при барса могат да си го позволят понеже самия тим е доста по сработен то при Арсенал се допускат доста повече грешки в играта и най-вече в фаза защита.И за това аз мисля че ако се вземе един класен Вратар То той ще повдигне нивото и самочувствието на цялата защита *stop* *thinking*

Xmeno
17.09.2010 21:46

Центриранията му* , но и за мене се отнася *lol*

Xmeno
17.09.2010 21:45

Човека го каза ! преди гола има доста грешки но последната е на вратаря.Алмуния не отстъпва по нищо на Шварцер според мен,даже е и по-млад.Центриранията ми куцат но кой ще ти гарантира че новия ще е безгрешен ?

ceco26
17.09.2010 20:03

*thumb_down* Липсата на много добър вратар е една от причините Арсенал да е в сух период. Другата е многото чупливи футболисти. А и докато не започнат да бият манчо...

rokera_henry
17.09.2010 19:30

Абе стига, бе. Кажи, че си скръндза и не ти се дават пари за вратар. Когато Алмуния се оака ми е много интересно как ще се оправдаваш и като неговите глупости ни лишат от титла..