Стедман: Харгрийвс ще се завърне скоро

17:47
Стедман: Харгрийвс ще се завърне скоро
Лекарят на Оуен Харгрийвс, Ричард Стедман, заяви, че играчът на Манчестър Юнайтед скоро ще се завърне в игра.

Харгрийвс прекара почти две години, опитвайки се да се възстанови от контузии на двете колена и изглеждаше, че ще е готов за новия сезон, след като влезе като резерва при победата над Съндърланд през май. Халфът обаче започна да изпитва болки в началото на предсезонната подготовка и бе пратен при д-р Стедман в Колорадо за допълнителна почивка и работа по възстановяването си. Очаква се англичанинът да се завърне на базата на Юнайтед в Карингтън през този месец.

"Нещата изглеждат добре за Оуен. Той е близо до състояние, в което може да играе, но от Юнайтед ще зависи дали да го пуснат в даден мач", сподели Стедман.

"Червените дяволи" платиха 17 милиона паунда на Байерн за играча през 2007 година, а Харгрийвс е в последната година от договора си, макар че Фъргюсън иска да види доказателство за подобряването на състоянието на халфа, преди да му предложи нов контракт.

"Проблемът бе със сухожилието прикрепено към капачката и на двете му колена, а това е сериозна контузия. След операцията, му трябваше почивка и допълнителна работа по възстановяването. Оуен прекара много време с нас в Колорадо и не се предаде. Състоянието му изглежда обещаващо", добави Стедман.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lahm_Munchen
17.09.2010 21:05

Този само си прецака кариерата като отиде в Манчестър. Докато беше в Байерн беше топ5 на най-добрите опорни халфове.

chelsea18
17.09.2010 20:51

Как да не е харгрийвс? Или после я смениха *lol*

qwerty88
17.09.2010 18:26

Тоя на снимката не е нито Стедман, нито Харгрийвс. Не можате ли да намерите снимка та ползвате тази на Оуен Койл от статията в която той говори за Венгер?