Левски с благодарствена декларация към феновете

16:31
Левски с благодарствена декларация към феновете
Ръководството на ПФК Левски изказва специални благодарности на запалянковците, изпълнили за пореден път стадион "Георги Аспарухов", се казва в специална благодарствена декларация на "сините" към феновете на тима след победата над АА Гент с 3:2.

Тя продължава: "Инфарктният развой на срещата с Гент и заслужения успех над безспорно класния съперник бе непостижима цел без вас - нашите фенове. Привърженици отдавна извисили се на европейския пиедестал, които се раздадоха безрезервно във всеки един момент от двубоя. За футболистите и спортно-техническия щаб е огромен плюс и мотивация да се знае, че зад тях има постоянна подкрепа генерираща положителен заряд и енергия, трансформиращи се в огромна доза воля за успех.

Ние - ръководителите на клуба, сме наясно, че Левски и публика са едно неразделно цяло. Затова сме щастливи и горди, че можем да ви доставим подобни положителни емоции. Заедно вървим напред. Процес, който започна още през миналия сезон, когато хората на трибуните не се отказаха въпреки неуспехите. И заедно с отбора преминахме през толкова много трудни моменти. Заедно страдахме, а сега заедно се радваме. За нас е удоволствие да знаем, че „пак сърцата ще са пълни, пак стадионът ще е син..." и се надяваме така да бъде и до края на сезона, за да бъдем свидетели и участници в още подобни сини вечери.

Още веднъж - поклон пред невероятните фенове в синьо. Само Левски !"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuBz3r0
17.09.2010 22:20

Аз всеки мач които е в София съм там *thumb_up*

AbsoLut3_
17.09.2010 20:58

peshotar Никой няма да те претрепе не разсъждавай глупаво .. а и да те претрепят важно е желанието ако ти е на сърцето отбора ще си 1ви там *thumb_up*

peshotar
17.09.2010 20:47

Аз бих отишъл на мач ама викам някой да ме не претрепе *joking*

Kalinho
17.09.2010 20:29

ама в София има проблем с мачовете който са от 9, ако си примерно от Люлин или Младост, или някой друг по - отдаличен сравнително квартал от Герена е малко трудно прибирането, ако нямаш кола, а за провинцията напълно съм съгласен.

Futbulfen
17.09.2010 20:02

Прав си,така е,но говориш така сякаш в София няма достатъчно фенове на Левски (които да наброяват 10-15 хиляди) и половината са от провинцията.Извинявай,ама в София Левски има поне милион и кусур фенове..и нищо не пречи Герена да се пълни.Не искам да деля левскарите на софиянци и провинциалисти..всички сме едно цяло. САМО ЛЕВСКИ!

AbsoLut3_
17.09.2010 19:31

krisoBG аз виждам и ще ти дам пример със себе си аз съм от Велики Преслав на 10км от Шумен и няма как да отделям по 50 лв всяка седмица да пътувам до софия.. а и нямам толкова свободно време

krisoBG
17.09.2010 18:04

дано шепата хора започнат и да идват на мачовете от А група, а не само на тия от Европа.. отборът играе добре и не виждам повод на мача с Берое след 10 дена да няма поне 10 000..