Бербатов започва титуляр срещу Ливърпул

14:22
Бербатов започва титуляр срещу Ливърпул
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън потвърди, че българският нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов ще започне титуляр в неделния мач от Висшата лига срещу Ливърпул.

Българинът е в прекрасна форма през този сезон и има четири гола в пет мача, с което заглуши критиците си, които обсъждаха дали той има качествата да остане на "Олд Трафорд". Фърги обаче винаги е подкрепял нападателя и ще му се довери отново за мача с Ливърпул на "Олд Трафорд".

"Не всеки се съмняваше в него", сподели Фъргюсън. "Той има много почитатели, особено в този клуб. Когато купим играч за много пари, върху него е съсредоточено голямо внимание. Когато той направи слаб мач, критиките върху него са по-големи, отколкото върху някои други футболисти. Димитър изигра някои невероятни мачове за нас. Казах му да игнорира пресата. Мисля, че той се понякога се притеснява за заглавията в медиите. Но през този сезон той се представя много добре, наслаждава се на футбола си и ще бъде титуляр в неделя", добави шотландецът.

Бербатов получи почивка от мениджъра си в мача от Шампионската лига срещу Глазгоу Рейнджърс, завършил 0:0. Фъргюсън добави още, че всички останали играчи са в добро състояние.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация