Халф на Лил: Разочаровани сме, но играем все по-добре

13:34
Халф на Лил: Разочаровани сме, но играем все по-добре
Полузащитникът на Лил Флоран Балмон заяви, че е разочарован от загубата с 1:2 от Спортинг Лисабон в мач от групите на Лига Европа, но все пак смята, че играта на тима му се подобрява.

Французите започнаха лошо мача си с португалския гранд и след само 34 минути игра губеха с 0:2. Те успяха да върнат един гол след почивката, но до края на срещата не реализираха ново попадение. В другия мач от група "С" българският Левски победи с 3:2 АА Гент.

"Много отбори биха се предали при 0:2, но ние продължихме да се борим и това показва какъв дух имаме. Натискахме наистина здраво в края на полувремето и успяхме да ги държим под напрежение", сподели Балмон.

"Очевидно е, че сме разочаровани, но смятаме, че се представяме все по-добре. Победата над Ланс с 4:1 през последния уикенд бе окуражаваща и днес показахме, че ставаме все по-силни", добави халфът.

Съотборникът му Рио Мавуба пък заяви: "Беше разочароващо, защото загубихме мача през първата част. Спортинг бяха безпощадни при головете. Отбелязаха един след контраатака, а вторият бе перфектен."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация